Otestujte si novou lásku

Potkala jste toho pravého? Odpověď na tuto otázku najdete v maličkostech. Otestujte si svého milého raději hned na začátku vztahu.

Najít si partnera, to je skoro jako vrcholový sport. Ale i  když konečně najdete někoho, kdo je milý a vám se líbí, vaše „práce“ ani zdaleka ještě neskončila. Na řadu totiž přichází otázka, jestli se k sobě opravdu hodíte. Psychologové tvrdí, že protiklady se sice mohou přitahovat, ale z dlouhodobého hlediska se spíše odpuzují. Proto je dobré hned od začátku vyjasnit třeba politické preference, životní cíle a hodnoty. Ale i věci, které byste jste nečekali, je dobré prověřit.

Televizní preference

Dříve šlo nejen o to, kdo bude držet ovládačku, ale také o to, zda se budou dívat na první nebo druhý program. Dnes je to mnohem složitější. Jakkoli šíleně to zní, může oblíbený program hrát opravdu zásadní roli ve vašem vztahu. Nemusíte samozřejmě sledovat pořád stejné pořady, ale měly by existovat filmy a seriály, které se líbí vám oběma.

Sociální média

Uděláte si krásné společné selfie a chcete ho dát na Instagram. Váš milý ale začne protestovat a udělá vám hned přednášku o celém humbuku kolem sociálních medií. Lze to vyřešit tak, že fotku prostě nevystavíte, nebo si uděláte jinou, kde budete jen vy sama. Ale jde to i dlouhodobě? Mohlo by být docela těžké neustále se dožadovat svolení, co o vašem mladém vztahu sdělovat světu a co ne. Je tedy důležité domluvit si v tomto ohledu jasná pravidla, se kterými dokážou žít obě strany.

Domácí zvířata

Stále více svobodných si pořizuje domácí zvířata. A když se ze dvou svobodných stane pár, může se klidně stát, že na sebe narazí dva světy. Těžko říct, co je horší – jestli to, když si jedna strana přivede zvíře a druhá strana zvířata nemusí, nebo když se zarytá milovnice psů zamiluje do majitele kočky. Takže toto téma byste měli nakousnout klidně na prvním nebo na druhém rande. Nejen kvůli vám, ale především kvůli těm zvířatům.

Kuřák/nekuřák?

Říká se, že člověk si zvykne na všechno, ale tohle k tomu určitě nepatří. Někdy je totiž zvyk životu nebezpečný a někdo druhý by kvůli tomu rozhodně neměl trpět také. Pokud vy cigarety přímo nesnášíte a on je kuřák, bude mít váš vztah jeden velký problém. I když je váš milý natolik milý, že chodí kouřit ven, aby vás neobtěžoval, po návratu stejně smrad ucítíte. A i tyto výpary mohou způsobovat rakovinu. I když vy si třeba na zápach zvyknete, vaše tělo to nedokáže. Stručně řečeno: pokud kuřák nepřestane kouřit ani kvůli novému vztahu, nekuřáka tak pomalu zabíjí.

Masožravci a býložravci

Je tak jednoduché dělat si legraci z vegetariánů a veganů, dokud nejde o vás. Když se masožravec zamiluje do býložravce, dívá se na věc najednou úplně jinýma očima. Znamená to, že vegetarián nebo vegan se bude muset smířit s tím, že jeho milovaná osoba klidně jí ta zabitá zvířata nebo že jejich dětem pije mléko. Masožravec zase bude muset vydržet trochu toho sojového mléka a tofu.

Tohle téma je potřeba vyřešit především z dlouhodobého hlediska. Ale žádný strach – na čem jste, budete vědět nejpozději při první společné návštěvě restaurace.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat