Nebuďte v očích partnera nudná žena

Představte si, že jdete na první schůzku s mužem. A někde uprostřed rande zjistíte, že neprobíhá, jak by měla. Víte, jak nebýt pro muže nudné? My ano.

Za normálních okolností má žena na svůj protějšek dost vysoké nároky. Musí být vtipný a inteligentní, mít zajímavou práci s jistým příjmem a samozřejmě musí dobře vypadat. A přitom často zapomínáme, že i od nás se leccos očekává. Ale co? Na základě výsledků ankety jsme sestavili žebříček toho, co z vás v očích mužů udělá nejnudnější ženu pod sluncem.

Neumí pochválit

Při přípravách na schůzku si jistě dáváte záležet na tom, jak budete vypadat. Protože první dojem je důležitý. A tak dlouho vybíráte oblečení a i v koupelně strávíte více času než obvykle. Muži to umí ocenit a většina z nich vás hned potěší komplimentem. Ale i muži by rádi slyšeli, že jim to sluší. Věřte, nebo ne, ale oni si lámali hlavu s tím, co si obléci.

Nejde ji rozesmát

Obzvlášť neatraktivní a nudná je žena pro muže tehdy, když se jim ji nepodaří rozesmát. Nejhorší jsou údajně „ledové královny“, které nejenže se nezasmějí, ale ani se nijak výrazně „nebaví“ při rozhovoru.

Nemají co říct

Kromě toho z ankety vyplývá, že pro muže jsou nudné i takové ženy, které chodí na schůzky jen proto, aby je někdo pobavil. Muži nejsou, za normálních okolností žádní velcí sólo baviči. Napínavých historek z běžného života moc není, přesto se kldině podělte i o ty méně dobrodružné a uvidíte, že i ty mohou u mužů vyvolat zájem.

Nemají žádný cíl

Co muži pravdu nesnášejí, jsou ženy, které nemají žádné vlastní pracovní cíle. Být ženou v domácnosti a matkou jsou sice také velmi namáhavé role, ale v očích mužů očividně ne tolik. Proto se v tomto oheldu nebojte klidně trochu přehánět.

Sounáležitost

Co je ale přítáhne takřka okamžitě? Mužům se velmi líbí ten vzájemný pocit sounáležitosti. Je jedno, jestli se jedná o sport nebo vášeň k architektuře – sdílený zájem je pro muže velmi přitažlivý. Takže když se vám líbí fanoušek fotbalu, neškodí si něco nastudovat...

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat