Superinteligence má své jasné příznaky

Inteligence se projevuje různými způsoby. Někdy vynikajícími studijními výsledky, někdy ale také různými problémy v každodenním životě. Pokud se vám následující věci zdají povědomé, patříte nejspíš k hrstce těch super-inteligentních.

Ačkoli jsou samé jedničky ve škole znakem chytrosti, ještě nemusí znamenat, že jste superinteligentní. A naopak ani špatné známky nevypovídají o vaší inteligenci vůbec nic. Superinteligenci lze totiž v běžném životě poznat i jiným způsobem, než odříkáváním naučených pouček. Poznáváte se?

Společenská konverzace vás vyčerpává

Bavit se o počasí nebo o plánech na víkend vás unavuje? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Jste inteligentnější než vaše okolí. Váš mozek je prostě na trochu jiné úrovni než rozhovor o „slunečno až lehce zataženo“. Raději se budete bavit o umění, vědě a nejnovějších trendech. Nebo jste ponořeni do vlastních myšlenek a nápadů.

Přemýšlíte příliš mnoho

Na každý problém nevidíte jen jedno řešení. Na každý projekt nemáte jen jeden nápad. Takže je naprosto přirozené, že někdy potřebujete trochu víc času, než se rozhodnete. Dokud si nejste jistí, že máte ten správný nápad, máte tendenci raději mlčet. Proto si o vás lidé často myslí, že jste introvert. Ale to je jen další znak toho, že se počítáte do skupiny vysoce inteligentních lidí.

Rychle se nudíte

Potřebujete neustále nové výzvy. Především pokud se jedná o vaši práci. Monotónní práce by pro vás nepřipadala v úvahu. Pokud jste ale v takovém zaměstnání i přes očekávání uvízli, trpíte kvůli dlouhodobému nedocenění pravděpodobně i v běžném životě.

Jen těžko se zamilujete

Jste opatrnější než ostatní, o všem přemýšlíte a k tomu jste ještě velmi nezávislí. To všechno vám velmi ztěžuje se zamilovat. Ten, který vaše srdce získá, musí mít opravdu výjimečné vlastnosti. Problém je, že na opačné pohlaví působíte namyšleně nebo emočně nevyspěle.

Je vám přisuzována sociální nezralost

Všechny výše zmíněné věci dohromady mají jednu nevýhodu. Jako člověk působíte na druhé rychle  nezajímavým a odmítavým způsobem. Mluvení s cizími lidmi o stopadesáti tématech je pro vás těžké. Ve věcech sociální komptence tak máte proto čas od času trochu obtíže. A často musíte ostatní přesvědčovat o tom, že jste vlastně úplně normální.

Zdroj www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8785073/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat