Mezi ženami také existují alfa ženy

Existují ženy, které jsou rozené vůdkyně a jsou šťastné teprve tehdy, když mají svůj tým nebo jsou svým vlastním šéfem. Jste jednou z nich?

Znáte ty ženy, které kamkoli vejdou, jsou hned středem pozornosti? Ty ženy, které v každé týmové práci tak nějak vyčnívají nad ostatní? Takové, se kterými odjakživa všichni chtěli kamarádit? A nebylo radno si je poštvat proti sobě? Tak jako existují mezi muži alfa samci, existují i mezi ženami alfa samice. Poznáte je? Nebo jste jednou z nich?

Nehledáte pozornost. Prostě ji máte…

Nikdy netrvá příliš dlouho, než se ve skupině veškerá pozornost obrátí na vás. A to přesto, že se o to nijak nesnažíte. Možná se do popředí derete nějak nevědomky… S tím si ale nedělejte starosti, někteří lidé mají jednoduše přitahující auru.

Omezování cítíte velmi rychle

Ať už v zaměstnání, v rodině nebo ve vztahu – jakmile by měl někdo cizí ovlivňovat váš život, budete se rychle cítit omezení. A bez vzduchu…

Vždycky chcete vědět víc

Opravdoví vůdci se vůbec nepovažují za vševědoucí. Právě naopak! Každý den začínáte plni očekávání, co se dnes naučíte. A jste na to vždy připraveni.

City máte pod kontrolou

Málokdo vás uvidí vyšilovat. Svoje emoce máte většinou pod kontrolou a vždy najdete klidnou cestu, jak s ostatními problém vyřešit.

Nezahazujete se s každým

Pomáháte lidem růst, ne přešlapovat na místě. A to stejné očekáváte i od svého okolí. Kdo netáhne za stejný provaz, jde z kola ven. Protože váš čas je příliš drahý na to, věnovat ho někomu, kdo neustále jen naříká, že něco nejde.

Nic nedostanete zadarmo

Alfa ženám jen málokdo nabídne pomoc. Taky proto, že zvenku to vypadá, že svůj život zvládáte levou zadní.

Kritiky se nebojíte

Kdo je vpředu, občas nevidí škody na konci řetězu. To je normální, proto alfa ženy chtějí vždy upřímnou zpětnou vazbu a konstruktivní kritika je potěší.

Zastrašit se nedáte snadno

Místnost plná lidí, kteří si myslí, že jsou něco víc? Pro vás žádný problém. Protože si věříte a máte svůj vlastní názor.

Chyby nezapíráte

Chybují i ti nejlepší. Vy to víte, a proto chybu klidně přiznáte. Po každé porážce se zase postavíte na nohy a poučíte se z ní.

Je vám jedno, když nejste nejoblíbenější

Ne, rozhodně nejste „miláček všech“. Ale o to se ani neprosíte. Proč taky? Dokud ve svých očích budete dělat maximum, budete šťastná a spokojená.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat