Komentáře k článku

Vasti1 11.09.2020

nesmí se, ale také zapomínat na psychické násilí :-(

Siraellen 07.07.2020

bohužel ano

petr furstl omluvte hendikep po otrve nemoc z povolani anehoda v aute tu otrava sedecni nevilnost 02.07.2020

to je des od zen je to hnus bolest lz zakernost tak jak tchine telala tchanovi tak moje ex me obje promiskuitni line meli se dobre a sex ulety si sve ja utesovali dti nanipulovali i bit tchana neutic od te sve ze sveho bytu za par let bi mne nechala mlatit i id syna s nim fetovala oba ona i fetak mne ovninovai vystvat mne z byu mich518 tis ona na uctu ja pojidtu za zdravi ona mnou darovani byt pluku a pize na udtu a obvinovala za pomoci syna s nim hulila trahu ?? to je nsasili opacne a vete ze zeny jsou zli zakerny hruza pokd muz neodejde bez enez a neni na dne obvinui i pisnicku i kcour jim b vydil ze ma svran omluvte pismo je po klinickem komatu mesic ale ziju hendikep od zlich zem mlscen obvinen jedna i dtiha deti fetaki ale boj o pniue je se spojit muze tirat obvinovat ta co si hraje na nasli 3 roky prace z 22 let manzelstvi tedy chudina jaj´ko tchine obje stejne promiskuitni v nanzelstvi zakerne line nasilne zeny jaka matka taka katka tedy o naaili na muzich semlci proc??????????? jde o majetky od muzu inscenace nasli zna dva vihdu v delani majetku, je to zamer takovi zakon nahrava nasilnzm zlstokopkam ??

Petr 01.07.2020

Násilí jsou různé druhy,ale řeší se jen to fyzické.Buď je vidět následek,nebo se dává automaticky za pravdu ženě.A věřte tomu,milé dámy,mnohdy stačí předejít tomu fyzickému násilí jedna věc,kterou většina z vás nedokáže.Včas zavřít ústa a ne ještě více provokovat.Ubude i násilí.Ovšem to se netýká těch,kteří jako správní hloupí primitivové mají agresivitu a násilí v genech.Od takového ihned co nejdál!

Bojovnice 01.07.2020

Sama jsem zažila. Můžete pomoci, ale pokud se tomu nepostaví ten, koho se to týká, je to skoro neúčinné. Je to totiž v něm, v jeho výchově, psychice, v tom co je pro něj "normální". Protože většinou to zažil ve svém dětství a mnohdy si ani neuvědomuje, že to je špatně. A ti agresoři mají snad radar na to vybrat si ten správný "typ". Když se můj exmanžel začal chovat násilně, vnucoval mi myšlenku, že je to všechno moje vina, že se špatně chovám a proto se ke mně tak chová. Když jsem šla za svými rodiči, matka mi řekla, že asi zasloužím. A když jsem se rozvedla, rodiče se ke mně chovali jako k něčemu méněcennému...vlastně mně zavrhla celá rodina. Zvládla jsem všechno sama, vychovala děti, dala jim vzdělání, naučila jse vážit si sami sebe. A přísahala si, že už nikomu nedovolím, aby se takto ke mně choval.

Naděje Bojovnice 02.07.2020

Tak s tím musím naprosto souhlasit, to jste vystihla přesně.

nea 30.06.2020

agresivita všeobecně rychle narůstá a bují čím dál víc a nejen v partnerském vztahu

xxkouckaxx 30.06.2020

zažila jsem to u kamarádky , z energické sebevědomé ženy udělal její manžel ustrašenou osůbku , naštěstí jsme ji s kamarádkami donutily ke změně , ale bylo to moc těžké , pochopila to až když napadl i jejich syna a odešla od něj - je to už súpousta let , dnes je spokojená s novým manželem

Jura 29.06.2020

Znám to z dětsví, když se otec nevrátil do večera bylo jasné že noční příchod bude stát za to, nebyl agresivní nikoho nebil ale i tak se na to nevzpomíná hezky, bohužel matka tomu moc nepomohla a místo aby ho nechala usnout hodinu na něj řvala. No nic jen ty pocity co jsou popisované na začátku mi to připomělo.

aster Jura 30.06.2020

Tak toto jsem naštěstí nezažila - děda si polizoval slivovičku, aby babka nevěděla, ale nikdy nebyl opilý. Zato na kolejích jsem si toho užila dost - od té doby vím, že vyčítat něco opilému - natož na něj řvát, je zcela zbytečné - stejně o tom ráno neví...Domácí násilí nechápu z principu - takoví lidé by se měli léčit - pokud to vůbec jde. Sama patřím mezi agresívní jedince, moje agresivita ale musí mít pádný důvod - nestartuju na každého a kdykoliv a už vůbec ne doma - na kolejích jsem třeba vyhazovala z pokoje vlezlé jedince, kteří nasáli přespříliš a pak jediný způsob úspěšné komunikace byl - pár facek. Ale mně se násilníci většinou vyhýbají sami od sebe - ti střízliví určitě - ono těmhle typům hodně záleží na tom, aby měli vlastní krček v bezpečí...

Jura aster 30.06.2020

V mém známém okolí se to naštěstí neděje, ale stačí jak někteří své protějšky ať muž ženu nebo obráceně veřejně schazují, kolikrát si říkám tak proč s ní/ním je, když na tom druhém vidí jen chyby a dělá z něj veřejně blba. Za násilí nepovažuju když známá dostala facku protože zlitá jako brok vlezla do auta a flákla to rovnou do zdi, taky jsem dostal od bývalé facku protože njak neustála že jsem se parkrát s její kamarádkou to, no však víme. Ale když se někdo klepe protože se blíží čas kdy má protějšek přijít domu je to fakt hodně špatně.

aster Jura 01.07.2020

Tohle - někdy vzájemné - shazování, je děsné. Taky nechápu, proč se ti lidé raději nerozejdou - navíc to obvykle rozhodí celou společnost - nikdo neví, jak se má k tomu postavit.

helus 29.06.2020

Domácí násilí je mi cizí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat