Komentáře k článku

ovace 21.07.2020

není to snadné

Michal 21.07.2020

Pořád to říkám tý svý Náně,a stále se nějak blbě šklebí !!

nea 20.07.2020

tak posílit vztah určitě ne, to je blbost

Miloš 20.07.2020

Nevěra se dá asi odpustit ale nikdy se na ni nezapomene prostě už nebudete tomu člověku věřit na 100% to je jak s kusem papíru jednou ho zmuchlate a i když se ho budete snažit srovnat nikdy to uz nebude jako dřív.

Konzultant 19.07.2020

Takovéto titulky jenom vzbuzují dojem, že nevěra je možné řešení problémů ve vztahu. Tohle často dělají špatně i odborníci. V titulku by mělo jasně vidět, že nevěra je něco jako pokus o vraždu partnera. Není to v žádném případě, něco co je pro vztah někdy dobře. Vždy je to špatně. I pokus o vraždu někdy pomůže lidem otevřít oči, ale takhle se o tom nikde nepíše. Proč o nevěře ano? Takové články jenom způsobují, že lidé vnímají nevěru jako něco co není zásadní problém a proto upřednostní nevěru před řešením svých vztahových problémů. A až pak, když to úplně posrali začnou problémy řešit. A někdy se to s vypětím všech sil podaří. Takovéto texty škodí.

Martin 19.07.2020

...a co má dělat chlap, který již má děti s ženou, kterou miluje a chce s ní být, dětem zajistit rodinné zázemí a jistotu, ale brzy...bohužel až po narození dětí zjistí, že sexuální touha a potřeby jsou u ženy takřka nulové a on by se chtěl milovat aspoň 1-2 x týdně....a žena ani nepřipouští jiné než klasické polohy a techniky, orální sex se jí hnusí a nemá zájem ani o mazlení a časté tělesné kontakty...? Navíc žena ani nechce na toto téma vůbec mluvit a jakoli ho řešit, při pokusech o diskusi mlčí a svůj názor neřekne....

aster Martin 19.07.2020

Pokud je to tak, měla by žena vyhledat lékaře, protože něco je špatně - toto se totiž po porodu stát může a není to záležitost půl roku, ale i několika let. A že o tom nechce mluvit - možná jí to už tak přerostlo přes hlavu, že neví kudy kam - to už ale sama nevyřeší. Nedovedu si představit, že by se předtím tak přetvařovala, jen aby měla děti a potom konec...

Jura aster 19.07.2020

Hlavně po porodu těžko ztratí selektivně zájem o njaké sexuální praktiky, podle mně o to nestála ani před tím jen to prostě njak překousla. Četl jsem takové moudro že chlap nemá hledat manželku ale milenku a tu co mu vyhovuje si má vzít, celkem nezáměrně to tak mám a vše je super i po dvou dětech. A k nevěře, kdyby někde upadla snad má tolik rozumu aby to netahala domu.

Neregistrovaná čtenářka Martin 20.07.2020

Působí to na mě hodně zvláštně. Před dětmi nebyly žádné náznaky, vše fungovalo a až je žena společensky "zařazená (vdaná a má děti)", tak nemá zájem ani o obyčejné mazlení? Tak to je hodně smutné. Minimálně by o tom měla komunikovat, proč to tak má a možná opravdu vyhledat odbornou pomoc. A co má dělat chlap v takovém případě? Pokud se žena nezmění, tak si normální muž bude přirozeně hledat uspokojení někde jinde, což mu ovšem dlouhodobé štěstí do života nepřinese. Příp. z takového vztahu odejde, přestože svou ženu a děti miluje. Vztah bez intimní blízkosti přece nemůže normálně fungovat.

aster Jura 20.07.2020

Já to beru jako ztrátu zájmu o sex - jakýkoliv - to se fakt stát může a někdy se to upraví samo, jindy ne. Pokud neměla zájem o "praktiky" před dětmi, těžko se dá čekat změna. O těch milenkách = manželkách jsem už slyšela taky, ale člověk si musí umět sundat ty růžové brýle, které ho po určitý čas nutí tolerovat i nesmysly...

Jura aster 21.07.2020

Fakt je že ztráta celkového zájmu je po porodu možná, s tím se nic nenadělá a je potřeba dát tomu čas. Růžové brýle jsou případ kdy se hledá partnerka- manželka. O milence si nesnažíme dělat iluze, vždyť jde jen o "to jedno" a když už dojde na njaký hlubší pokec není v něm snaha zalíbit se a tak když to přeroste ve vztah je na mnohem uprimnějších základech.

Trémon Martin 21.07.2020

Zatloukat, zatloukat.... A chránit se. A nedej bože se do milenky zamilovat.

aster 18.07.2020

Pokud by mi snad byl někdy nevěrný, nechci to raději vědět - neodpustila bych.

xxkouckaxx 18.07.2020

nikdy bych neodpustila - jsem typická majetnická štírka , kvůli nevěře jsem se už jednou rozvedla a udělala bych to znovu , na lepení vztahu nevěřím

ovace 18.07.2020

to raději rozchod

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat