Komentáře k článku

Trouba od kamen 30.10.2020

Taková závislost bývá v počátečním vztahu dvou lidí všechno spolu bez sebe ani ránu. Ale pokud to pokračuje tak druhý partner musí být velmi nešťastný o všem musí rozhodovat nemůže se spolehnout na toho druhého je to cesta do pekel.

Michal 27.09.2020

Hezká závislost,je na Jacku Danielsovi. A stojí méně peněz,než ženská !!

aja 25.09.2020

Poslední komentář to chápe špatně.Závislak je ten co myslí na ostatní a né na sebe.Musí splnit to co vidí parnerovi na očích má strach z opuštění.A má nízké sebevědomí a neumí se rozhodovat ,tak se podřídí je to asi určitá"porucha osobnosti"*21*

Káva je vypita a není žádná do zásoby 25.09.2020

Na něco takového jako je závislost na vztahu, jsou zapotřebí dva. Jeden, co chce až moc (aspoň na první pohled) a druhý co chce i nechce zároveň. Jeden chce blízkost a druhý si hlavně kryje záda. No dělá dobře. Protože když natahujete pružinu příliš dlouho, třeba dvacet třicet let, ztratí schopnost se vrátit do původního tvaru. A pak vznikají bezdomovci. Ne že by neměli domov, ale že nemají vůli držet nějáký tvar. Jediná schopnost, která jim zbyla, je schopnost konzumovat. A ti co někdy měli moc aspoň částečně něco spravit, ji už nemají. Okno příležitosti se uzavřelo. A všechno kolem o řád kleslo. Láska se změnila v přátelství, přátelství v kamarádství, kamarádství v kolegialitu, kolegialita v cizotu, cizota v nepřátelství. Možná, že to hlavní pro to, aby se dva našli, nejsou takové věci jako stejná přitažlivost, stejný status, stejná inteligence, ale stejný typ vzahu, který člověk přirozeně vytváří. Dvě lepítka k sobě a dvě individuality dva metry od sebe. Pak by nebylo co léčit.

kamila76 24.09.2020

já závislá na nikom nejsem

nea 24.09.2020

dnes je možné být závislý na čemkoli

xxkouckaxx 24.09.2020

to jako když se nechci hádat , tak jsem závislák - no moje nervy , to je zase výplod >:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat