Komentáře k článku

xxkouckaxx 24.09.2020

to jako když se nechci hádat , tak jsem závislák - no moje nervy , to je zase výplod >:(

nea 24.09.2020

dnes je možné být závislý na čemkoli

kamila76 24.09.2020

já závislá na nikom nejsem

Káva je vypita a není žádná do zásoby 25.09.2020

Na něco takového jako je závislost na vztahu, jsou zapotřebí dva. Jeden, co chce až moc (aspoň na první pohled) a druhý co chce i nechce zároveň. Jeden chce blízkost a druhý si hlavně kryje záda. No dělá dobře. Protože když natahujete pružinu příliš dlouho, třeba dvacet třicet let, ztratí schopnost se vrátit do původního tvaru. A pak vznikají bezdomovci. Ne že by neměli domov, ale že nemají vůli držet nějáký tvar. Jediná schopnost, která jim zbyla, je schopnost konzumovat. A ti co někdy měli moc aspoň částečně něco spravit, ji už nemají. Okno příležitosti se uzavřelo. A všechno kolem o řád kleslo. Láska se změnila v přátelství, přátelství v kamarádství, kamarádství v kolegialitu, kolegialita v cizotu, cizota v nepřátelství. Možná, že to hlavní pro to, aby se dva našli, nejsou takové věci jako stejná přitažlivost, stejný status, stejná inteligence, ale stejný typ vzahu, který člověk přirozeně vytváří. Dvě lepítka k sobě a dvě individuality dva metry od sebe. Pak by nebylo co léčit.

aja 25.09.2020

Poslední komentář to chápe špatně.Závislak je ten co myslí na ostatní a né na sebe.Musí splnit to co vidí parnerovi na očích má strach z opuštění.A má nízké sebevědomí a neumí se rozhodovat ,tak se podřídí je to asi určitá"porucha osobnosti"*21*

Michal 27.09.2020

Hezká závislost,je na Jacku Danielsovi. A stojí méně peněz,než ženská !!

Trouba od kamen 30.10.2020

Taková závislost bývá v počátečním vztahu dvou lidí všechno spolu bez sebe ani ránu. Ale pokud to pokračuje tak druhý partner musí být velmi nešťastný o všem musí rozhodovat nemůže se spolehnout na toho druhého je to cesta do pekel.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat