Komentáře k článku

Lenka 09.03.2024

Ano,jsem to já

Pavla 03.11.2021

Sedi to, to je pravda. Jsem INFJ. Neznam ve svem okoli nikoho, kdo by byl podobny... Povazuji mne za vlastnev postate zvlastni a toleruji mne takto. Alespon v to verim...

Ondra 05.08.2021

ano, jsem to já sám… Ano Muzu říct ze si toho nakládam dost a vic a vic protože je to nějaký nás asi hnací motor.. Tito lidé určitě moc touží po hezkem nejlépe i dlouhodobém vztahu… jejich složitost nemusí být pochopena. Jsou to taky hodně citlivý lidé kteří ale nesnáší nespravedlnost, lži a celkově něco nehezkeho proste to vyciti… Kritiku od druhých nesu těžce…, proto se taky snažím/e se tomu vyhýbat nebo ji co nejdriv utnout.. Ano myslím si ze jsme složití, je nás malo, nemáme to lehký ale máme světu co dát (to jací jsme) V tom je naše jedinečnost…

Míša 04.07.2021

Ano. Jsem to já. A ano,sedí to. Nemáme to jednoduché :(

Jana H. 24.10.2020

Také jsem INFJ ... a není to pro mě jednoduché v této silně extrovertní a hodnotící společnosti.

Nik 22.10.2020

Moje žena patří k tomuto typu.

xxkouckaxx 22.10.2020

nikoho takového opravdu neznám

Radek 22.10.2020

Znám jednu osobu která je přesně taková je s ní naprosto úžasná spolupráce více lidskosti a porozumění jsem nikdy nepoznal.

Grácie 22.10.2020

Podle testu MBTI je Bill Gates právě tento typ. Je tak uveden v aplikaci MBTI, kde je test nejpodrobnější a jsou tam uvedeny některé známé osobnosti s výsledky jejich testů. Vzhledem k tomu, čeho za svůj život dosáhl to sedí. Intuitivní introvert je vzácný. Bohužel právě on je teď terčem nenávisti konspiračních pošuků.

Míša 21.10.2020

Jsou úžasný lidičky, já jsem INFP (vyjednavač)

Lenka 21.10.2020

Dlužno říct, že příkladem známé osobnosti tohoto typu je třeba i Adolf Hitler, z knižních či filmových postav Daenerys Targaryen...máme i své stinné stránky a takto může vypadat jejich manifestace.

Inanne 21.10.2020

Ano ten mám Ale tito lidé mají největší sklony k sebevraždám ..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat