Komentáře k článku

Inanne 21.10.2020

Ano ten mám Ale tito lidé mají největší sklony k sebevraždám ..

Lenka 21.10.2020

Dlužno říct, že příkladem známé osobnosti tohoto typu je třeba i Adolf Hitler, z knižních či filmových postav Daenerys Targaryen...máme i své stinné stránky a takto může vypadat jejich manifestace.

Míša 21.10.2020

Jsou úžasný lidičky, já jsem INFP (vyjednavač)

Grácie 22.10.2020

Podle testu MBTI je Bill Gates právě tento typ. Je tak uveden v aplikaci MBTI, kde je test nejpodrobnější a jsou tam uvedeny některé známé osobnosti s výsledky jejich testů. Vzhledem k tomu, čeho za svůj život dosáhl to sedí. Intuitivní introvert je vzácný. Bohužel právě on je teď terčem nenávisti konspiračních pošuků.

Radek 22.10.2020

Znám jednu osobu která je přesně taková je s ní naprosto úžasná spolupráce více lidskosti a porozumění jsem nikdy nepoznal.

xxkouckaxx 22.10.2020

nikoho takového opravdu neznám

Nik 22.10.2020

Moje žena patří k tomuto typu.

Jana H. 24.10.2020

Také jsem INFJ ... a není to pro mě jednoduché v této silně extrovertní a hodnotící společnosti.

Míša 04.07.2021

Ano. Jsem to já. A ano,sedí to. Nemáme to jednoduché :(

Ondra 05.08.2021

ano, jsem to já sám… Ano Muzu říct ze si toho nakládam dost a vic a vic protože je to nějaký nás asi hnací motor.. Tito lidé určitě moc touží po hezkem nejlépe i dlouhodobém vztahu… jejich složitost nemusí být pochopena. Jsou to taky hodně citlivý lidé kteří ale nesnáší nespravedlnost, lži a celkově něco nehezkeho proste to vyciti… Kritiku od druhých nesu těžce…, proto se taky snažím/e se tomu vyhýbat nebo ji co nejdriv utnout.. Ano myslím si ze jsme složití, je nás malo, nemáme to lehký ale máme světu co dát (to jací jsme) V tom je naše jedinečnost…

Pavla 03.11.2021

Sedi to, to je pravda. Jsem INFJ. Neznam ve svem okoli nikoho, kdo by byl podobny... Povazuji mne za vlastnev postate zvlastni a toleruji mne takto. Alespon v to verim...

Lenka 09.03.2024

Ano,jsem to já

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat