Zažeňte krizi ve skomírajícím vztahu

Domníváte se, že je váš vztah poslední dobou vzhůru nohama? Pak s následujícími triky zažeňte krizi a zachraňte svoji lásku.

„Jednou jsi dole, jednou nahoře“ – a to platí i pro vztah. Ale někdy mohou být problémy vážnější a je pak na místě se začít bát, jestli krizi vztah přežije. Pokud také takový pocit máte, měli byste co nejrychleji jednat. A s těmito triky můžete vztah zachránit.

Nehádejte se o hloupostech

Otevřená pasta, ztracený televizní ovladač… – mnoho párů se hádá o zbytečnostech a vytvářejí tak negativní atmosféru. Přestaňte se rozčilovat zbytečnostmi, domluvte se na kompromisech a držte se jich. Tak budete mít zase čas a nervy na krásné věci života.

Vzájemně si naslouchejte

Rozumět jeden druhému není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát, protože často člověk rozumí spíše to, co očekává než to, co partner skutečně říci chce. Ujistěte se, že tomu, co říkáte, partner rozumí opravdu tak, jak to myslíte. Tím si předejdete zbytečným nedorozuměním a zároveň zajistíte více harmonie.

Dopřejte si vzájemný prostor

Pokud se partner odtáhne, je přirozeným reflexem chtít mu být blíž. Nebo dokonce ho sevřít tak pevně, abyste ho neztratili. Ovšem přesně to je pro mnohé impulz ze vztahu utíkat. Nechte si raději dostatek volného prostoru, pak se budete moci znovu nalézt.

Domluvte si rande

Především v dlouhodobých vztazích na společnou zábavu není mnoho času. Proto je důležité dopřát si společný čas. Domluvte si zase nějaké romantické rande nebo napínavou zábavu. To posílí nejen váš vztah, ale navíc znovu probudí vaši lásku.

Ukažte, jak si druhého vážíte

Ve všední dny se na projevy náklonosti rychle vytratí. Pokud ale chcete svůj vztah zachránit, měli byste víc dbát na to, vzájemně si ukazovat, kolik pro vás ten druhý znamená. To můžete malými pozornostmi, ale stejně tak bude fungovat, když to budete neustále opakovat – například komplimenty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat