Benching ve vztahu je pro ženu absolutní peklo

Máte pocit, že vaše rande proběhlo dobře, ale do toho dalšího se vám váš přítel ozývá jen sporadicky. Pak jste možná „obětí“ benchingu. Co to je a jak se bránit?

Slovy klasika – rozšířil se nám tady takový nešvar a je všechno, jenom ne férový. Nový fenomén ve vztazích se jmenuje benching a tím, kdo jím trpí nejvíce, jsou především ženy.

Seznámila jste se s mužem a domluvili jste si schůzku. Ta probíhala velmi slibně, a ve vás tak probudila naději, že by z toho mohlo být i něco víc. Pak přišla ale nečekaná ledová sprcha. Sice se váš milý před vámi neskrývá a vaše zprávy neignoruje, nicméně kontakt mezi vámi už není tak intenzivní jako předtím.

Co je benching

Mluví s vámi jen sporadicky a mnohem méně srdečně než předtím. Odpovídá sice na vaše zprávy, ale téměř nikdy vám nenapíše jako první. Pokud takové chování u vašeho přítele pozorujete, pak jste se nejspíše stala obětí benchingu. Označení pochází z anglického slova „bench“, tedy lavice, a označuje fenomén, kdy muži podobně jako ve sportu odsouvají ženy na konec lavice a nechávají je čekat. Tak si nechávají takzvaně otevřená zadní vrátka a kontakt využijí jenom tehdy, pokud oni chtějí nebo potřebují zvýšit svoje ego.

Jak se zachránit

Pokud jste se stala obětí takového muže, rozhodně za ním nedolézejte. Zaprvé, protože muži odjakživa milují lov a nechtějí být loveni a zadruhé si musíte jedno ujasnit: Pokud neprojevuje žádný zájem o to, vás znovu vidět nebo věnuje vztahu o poznání méně energie než dosud, nebude to zkrátka ten pravý.

Osvoboďte se a už ho nekontaktujte. Jen tak ho dostanete rychleji z hlavy a budete mít více místa na myšlenky pro někoho jiného, se kterým vás určitě čeká více štěstí.

Zdroj: www.essence.com/love/relationships/caking-cushioning-dating-terms-glossary/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat