Co sráží ve vztahu mužovu jistotu

Ve vztahu musíte čelit nemálo nástrahám, které potenciálně vedou k hádkám a problémům, a ne vždy je jednoduché se jim vyhnout. Ale ne vždy. Tohle jsou věci, které mohou být důvodem, proč se váš partner cítí ve vztahu nejistě.

Nejistota může hluboké spojení a důvěru ve vztahu silně narušit. Mnozí z partnerů o své nejistotě ale nemají ani tušení. U mužů se navíc takové obecné nejistoty na první pohled nepoznají často, protože svoje pocity často maskují. Přiznat nějakou nejistotu pro většinu mužů znamená ukázat svoji slabost.

Komplimenty od jiného muže

Mnoho mužů znejistí, když jejich partnerka dostává komplimenty od jiných mužů. Ať už díky dobré práci, sportovnímu výkonu nebo skvělému vzhledu. Samozřejmě se to nemusí týkat všech mužů, někteří se s tím dokážou vyrovnat a s vyřčeným souhlasí, jiní si kompliment vztahují na sebe a cítí se méněcenní, pokud hned neobdrží stejný kompliment.

Sexuální výkon

Muži často bezdůvodně přemýšlejí o svém výkonu v posteli. Nechtějí svoji partnerku zklamat a zároveň podat maximální výkon. Nejistota muže zmizí, jakmile ho partnerka dá najevo, že je všechno naprosto v pořádku.

Nevěra

Pokud za konec předchozího vztahu mohla partnerčina nevěra, může se stát, že svoji nejistotu jen tak lehce nepřekoná. Zbavit se myšlenky, že i nová přítelkyně ho bude podvádět, není jednoduché, ale nezpracované potíže z minulosti mohou velmi nepříjemně ovlivnit nový vztah.

Kamarádi

Na kamarádech není všeobecně nic špatného. Pokud ale žena tráví hodně svého času s mužskými kamarády, může se partner cítit odstrčený a nejistý.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat