Komentáře k článku

KarlosDc1 24.01.2021

Kdo pojme takto vztah,a vrhne ho do nejistoty,je předurčen zůstat dříve nebo později sám.Já osobně preferuji,aby partnerka měla jistotu úplně ve všem.A to nemluvím jen o jistotě v partnerovi.Jistota v bydlení,jistota finanční,jistota rodinná, jistota a důvěra.Poslední dobou mám pocit,že v dnešní době články navádí spíše k neúspěchu ve vztahu,než aby lidem byli k nějakému prospěchu.Jen feministky si myslí,že by měl být partner v nejistotě.A feministku poznám,u mě je bez šance..

Michal 24.01.2021

A nevrátím,a když,tak děsně ožralej,abych přežil tvé hysterické záchvaty !!

jana kratochvílová 23.01.2021

nemam kluka vratse prosím napořad byvaly milan vavra

xxkouckaxx 23.01.2021

když si občas není moc jistý , tak je to jen ku prospěchu (to platí i pro ženy) ale nesmí se to přehánět

Pepe xxkouckaxx 23.01.2021

Ano nesmí se to prehánět,ale pokud je to stále kazdý den nahoru-dolu,je tezke vydržet,no a 10 let za námi a já to nevydržel a utekl......ač nechapu proč se furt vrací a chce zpět

Pink xxkouckaxx 23.01.2021

K čemu to je dobrý? Nebýt si jistý? Když přijde manželka z narozeninového mejdanu v práci se zády, jako by prolezla trním, když se pochlubí novou značkovou bundou, kterou dostala, když ji po návratu z dovolené v cizině píše nějaký známý a chce se s ní zase setkat, když jde na pivo bratrem a švagrovou a za dva dny oni k nám přijedou, že byly týden na dovolené... Je to ještě ku prospěchu?

veselmir xxkouckaxx 24.01.2021

Hraní si a předstírání, aby tam byla nejistota? To není hraní, ale zahrávání si s ohněm. Jak dlouho se to dá vydržet? Co se mě týče, tak jenom chvíli.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat