Komentáře k článku

xxkouckaxx 23.01.2021

když si občas není moc jistý , tak je to jen ku prospěchu (to platí i pro ženy) ale nesmí se to přehánět

Pepe xxkouckaxx 23.01.2021

Ano nesmí se to prehánět,ale pokud je to stále kazdý den nahoru-dolu,je tezke vydržet,no a 10 let za námi a já to nevydržel a utekl......ač nechapu proč se furt vrací a chce zpět

Pink xxkouckaxx 23.01.2021

K čemu to je dobrý? Nebýt si jistý? Když přijde manželka z narozeninového mejdanu v práci se zády, jako by prolezla trním, když se pochlubí novou značkovou bundou, kterou dostala, když ji po návratu z dovolené v cizině píše nějaký známý a chce se s ní zase setkat, když jde na pivo bratrem a švagrovou a za dva dny oni k nám přijedou, že byly týden na dovolené... Je to ještě ku prospěchu?

veselmir xxkouckaxx 24.01.2021

Hraní si a předstírání, aby tam byla nejistota? To není hraní, ale zahrávání si s ohněm. Jak dlouho se to dá vydržet? Co se mě týče, tak jenom chvíli.

jana kratochvílová 23.01.2021

nemam kluka vratse prosím napořad byvaly milan vavra

Michal 24.01.2021

A nevrátím,a když,tak děsně ožralej,abych přežil tvé hysterické záchvaty !!

KarlosDc1 24.01.2021

Kdo pojme takto vztah,a vrhne ho do nejistoty,je předurčen zůstat dříve nebo později sám.Já osobně preferuji,aby partnerka měla jistotu úplně ve všem.A to nemluvím jen o jistotě v partnerovi.Jistota v bydlení,jistota finanční,jistota rodinná, jistota a důvěra.Poslední dobou mám pocit,že v dnešní době články navádí spíše k neúspěchu ve vztahu,než aby lidem byli k nějakému prospěchu.Jen feministky si myslí,že by měl být partner v nejistotě.A feministku poznám,u mě je bez šance..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat