Dokonalá v rafinovaném flirtování

Co dělají ženy, které jsou všeobecně muži obletované a zbožňované? Umí správně flirtovat!

Znáte také takové ženy, kterým stačí jen jediný pohled, a muži by pro ně vyhráli zápas v boxu, i když nikdy neboxovali, snesli modré nebe nebo klidně skočili z okna? A vy jste se už tolikrát ptala, jak to dělají? Dobrá zpráva! Odteď taková můžete být také. Stačí jen dodržet následující rady.

Udělejte první krok

Rozhodující je právě způsob, JAK flirtujeme. Neverbální komunikace hraje při flirtování obrovskou roli. Pokud se nacházíme v místnosti plné lidí, např. v baru nebo klubu, a uvidíme někde v dálce muže, který se nám líbí, začíná flirtování očním kontaktem. Pokud je to žena, která tento neverbální flirt začne, a to i tehdy, pokud nakonec je to muž, který přijde k ženě, poukazuje to na její sebevědomí a v očích muže je taková žena velmi atraktivní.

Uvítání ve správném postoji

Pokud je za vámi první krok a muž stojí naproti, je na řadě správné držení těla. Ženy mají při flirtování problém, pokud je osloví muž stojící po jejich boku. Na druhou stranu pro muže to platí právě naopak. Muži se cítí nesví, pokud s nimi mluví žena z frontální pozice.

Flirtujte sama

Dělá vám nejlepší kamarádka dohazovačku? To je sice moc milé, ale ve skutečnosti naprosto bez efektu, pokud jde o vaše šance. Pokud jsou ženy ve dvou, je pro muže mnohem těžší odhadnout, zda jde v rozhovoru o flirt, nebo ne. Naopak v rozhovoru jeden na jednoho jsou signály mnohem jasnější.

Udržujte oční kontakt

Oční kontakt je alfou a omegou správného flirtování. Nejenže signalizuje, že máte zájem, ale pomáhá vybudovat i intimní spojení. Určitě znáte ten pocit motýlků v břiše nebo chuť se usmát, pokud se někomu úmyslně díváte do očí tak dlouho, jak jen to dokážete vydržet. A tenhle efekt pomáhá vzbudit u mužů zájem. Výsledky studie dokonce ukazují, že člověk, který druhému hledí déle než dvě minuty zpříma do očí, dokáže vyvolat vášeň.

Oblečte se do správné barvy

Ve skutečnosti má opravdu barva našeho oblečení velký vliv na flirtování, respektive na zájem muže. Výsledky studie univerzity v Rochestru ukázaly, že červená je mužům víc než příjemná. Symbolizuje moc a sebevědomí.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat