Zvláštní praktiky mužů před prvním rande

Budete se možná divit, ale i muži jsou před prvním rande trochu nervózní. Nakonec může být ta, se kterou se potkají, žena jejich života. Proto se i oni – stejně jako my – chtějí ukázat v tom nejlepším světle. Jaké zvláštnosti muži dělají, než odejdou na rande?

Ženy se na setkání s mužem vždy pečlivě připravuje. Mnohdy i několik dní dopředu. Nenecháváme nic náhodě, protože „láska nechodí po horách, ale po lidech“ a jednou se ten amorek unavit musí, a i my najdeme muže našeho života. Jenže nikdy nevíte, který to bude. Proto je potřeba se připravit. A věřte nevěřte – stejně svědomitě k prvnímu (eventuálně několika dalším) přistupují i muži. Víte, co všechno musí muži stihnout, než za vámi vyrazí?

Oholí se

Zastřihnout knírek, oholit se dohladka jako dětská prdelka nebo z vousů udělat „třídenní vous“ – většina mužů se před rande oholí. Někteří z nich dokonce i na intimních místech (člověk nikdy neví, co večer přinese).

Kupují si nové spodní prádlo

Kdo by to tušil! Muži před rande ještě rychle zaběhnou pro nové spodní prádlo. Tohle vyplynulo z jednoho dotazníku. No i tady platí – člověk nikdy neví…

Posilují

Ještě rychle zapracovat na pekáči buchet. Mnoho mužů tak před rande ještě rychle navštíví fitness. A to i přesto, že výsledky za tak krátkou dobu určitě nebudou vidět. Pumpovat svaly pomůže napumpovat i sebevědomí. A to muži často potřebují stejně jako my ženy.

Masturbují

To asi většina z nás slyšela – aby před rande „upustili trochu páru“, muži před rande ještě masturbují.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat