Když si muž s vámi jen hraje

„Takže si se mnou jenom tak hrál?“ Mnoho žen si přesně takovou otázku položí poté, co je nějaký muž zklamal. Jak ale s předstihem poznat, že to s vámi muž nemyslí vážně? U následujících znaků by se měl rozeznít váš vnitřní alarm.

Znáte to – nějakou dobu randíte, jste zamilovaná a doufáte, že se z toho vyvine něco vážného. Ale najednou jako když utne. Dozvíte se, že ho mrzí, že ve vás vzbudil naděje a že si zahrával s vašimi pocity, ale vlastně teď nehledá žádný vážný vztah. Ale s tím už je konec! Existují totiž znaky, které muži vysílají, když nemají žádný vážný zájem.

„Na vztah nejsem připravený.“

Pokud vám muž hned na začátku řekne, že z nějakého důvodu nehledá vážný vztah, tak mu prosím věřte! Neztrácejte čas a myšlenky tím, že se budete pokoušet ho přesvědčit o opaku. Většina z nich totiž svůj názor nezmění.

Flirtuje s vámi, ale na rande vás nepozve.

Znáte ho z práce, z fitka nebo od přátel a naprosto zřetelně s vámi flirtuje. To ale zdaleka neznamená, že o vás má zájem. Sice ho vaše přítomnost těší, ale pokud neudělá žádný další krok a na rande vás nepozve, pak vás vlastně doopravdy nechce. Muž, který o vás skutečně stojí, vás pozve, i když se stydí.

Říká, že se ještě nikdy nezamiloval

Tenhle muž je obzvlášť zrádný. Spoustu žen přitahují muži, kteří se zdají zranitelní a tvrdí, že ještě nikdy nebyli zamilovaní. Takový muž se pro ně stane jejich osobní „milostný projekt“. Myslí si, že muž ještě nepotkal tu pravou – tedy ji. Existuje ale velké riziko, že se s vámi rozejde, jakmile budete chtít něco vážnějšího.

Píše vám, ale na osobní schůzku nemá čas

Muži většinou rádi posílají zprávy. Muž, který vám sice napíše „dobré ráno, lásko“, ale nemá čas se s vámi sejít, píše stejnou zprávu pravděpodobně více ženám zároveň. Neztrácejte proto čas hodinovým textováním, i když se tváří, že vás miluje. Pokud by měl opravdu zájem, byl by s vámi pořád.

Randíte jen u vás doma

Váš partner navrhuje stále to stejné – sejdete se u vás doma, něco malého sníte a podíváte se na film – jinými slovy jde o sex. Pokud pravidelně chodí k vám, ale nikdy vás nikam nevezme, může to být proto, že nechce, aby vás někdo na veřejnosti viděl spolu. Možná už nějaký vztah má, nebo je dokonce ženatý.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat