Flirtování prozradí výraz obličeje

18.02.2021 | Vztahy

Výrazy, které potvrzují flirtování? To, že mu nejste tak úplně jedno, klidně poznáte přes webovou kameru! Zkontaktujte toho, kdo vám píše milé zprávy, a v minutě prověřte, jestli jen neplýtvá slovy, ale skutečně se mu líbíte!

Během celosvětové pandemie koronaviru není možné se jen tak sebrat, odjet na romantickou schůzku kamsi do restaurace nebo kavárny a poznávat nové nápadníky. Už v roce 2020 se reálný svět uzavřel a přesunul do virtuálního prostředí, ve kterém seznamování, flirtu i sexu na dálku nic nebrání. Jenže jak poznat, jestli to „ten na druhém konci“ s vámi myslí vážně a aspoň trochu závazně? Co ho prozradí, když si s ním dáte schůzku přes nějakou z komunikačních platforem?

Výzkum publikovaný v časopise Journal of Sex Research přináší odpovědi. Pokud někoho chcete vidět znovu, naprosto přirozeně uděláte minimálně jedno ze tří výmluvných gest. A řeč těla nikdo neošálí!

Hlava na straně

Pootočení hlavy na jednu stranu a její mírné sklonění dolů (stejně jako brady) napíná a odhaluje krk, tedy zónu, které se ostatní lidé běžně nedotýkají. Jedná se o gesto, které prozrazuje zájem o druhé pohlaví, jak u žen, tak u mužů. Zaměřte se tedy na to, jakým způsobem vás protistrana poslouchá. Díváte-li se vám urputně do očí, jde spíš o hru kdo z koho, ale pokud místo toho radši odhalí krk, už je to jiná hra.

Úsměv

Úsměv je typická grimasa, kterou člověk reaguje na radost, dobré vnitřní naladění, pozitivní rozpoložení, radostnou novinu, ale i pozdrav. Mírný úsměv za doprovodu rozzářených zorniček, kterým se říká postelové oči, symbolizuje sympatie. Jelikož tělo protistrany na monitoru svého počítače nebo v mobilu vidíte od pasu nahoru, tedy aspoň v tom lepším případě, neboť jiný výzkum, shodou okolností publikovaný ve stejném časopise, který je uvedený výše, odhalil, že až 48 procent mužů rádo posílá fotografie svého přirození, můžete si všimnout další věci. Muž se narovná v zádech a vystrčí prsa. Chce se zalíbit. A co dalšího si s největší pravděpodobností neuhlídá?

Upřený pohled

Nepleťte si to se zíráním a hypnotizováním. Oční kontakt v případě zájmu probíhá tak, že se na vás dotyčný zadívá, ale v momentě, kdy se vaše pohledy střetnou, uhne. A po chvíli opakuje to samé, přičemž se snaží pohled o něco málo prodloužit. Dobrým znamením je i to, že častěji mrká. Podvědomě se chce přesvědčit, že se mu nezdáte a on tak vidí dobře. Vyhlídky jsou nadějné!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat