Kdy vzít nohy na ramena před novou známostí

22.02.2021 | Vztahy

Láska je slepá a kolikrát neumožňuje vidět věci takové, jaké skutečně jsou. Randíte? Každý večer si s někým povídáte přes komunikační platformy a doufáte v pohodového muže a funkční partnerský vztah? Tak pozor na signály, které poukazují na přetvářku a nečistou hru!

Varovných znaků si pravděpodobně všimnete těsně před tím, než se zamilujete. Proto máte šanci nevstoupit do vztahu, který neposkytuje optimální základy pro pohodový a klidný život. Skutečně víte, kdy vzít nohy na ramena? Tyhle triky muži používají po staletí!

Loutkoherec

Nejdřív vás poblouzní svojí náklonností, chápavostí, přístupem i romantickými slovy, ze kterých čiší, že konečně potkal tu pravou. Lapí vás na háček a najednou se ze dne na den přestane ozývat. Důvod nevíte. Snažíte se získat zpět jeho pozornost a vyhledáte kontakt s ním.

Dá vám šanci dokázat, že jste si souzeni, jenže už to nějak není ono. Ať uděláte, co uděláte, je to málo. Chce vás změnit, říká, jak se máte chovat, vnucuje vám svoje názory a touží zpracovat ty vaše tak, aby se těm jeho maximálně podobaly. Vyčítá, šťourá, kritizuje a následně se zase omlouvá. Jedná se o první známky psychologického teroru a manipulace. On je loutkoherec a vy jeho marioneta. Prchejte!

Sopka

Chová se agresivně, nedorozumění nejradši řeší pěstmi, vyvolává konflikty a říká se o něm, že od něj jeho ex partnerka utekla pro domácí násilí. To ale dotyčný vysvětlí tak, že bývalka si to zasloužila, protože lhala, podváděla, kradla a ponižovala ho. „Prostě mrcha!“

Muž – sopka vybuchuje, chová se iracionálně a vy víte, že vykazuje známky toho, že nebude mírumilovný obdivovatel včeliček. Nenechte se zmást tím, když vám donese růže a slíbí, že s ním jste v bezpečí. Jedna ze tří žen je napadena svým partnerem a dvě ze tří žen, které zažívaly domácí násilí v manželství, se s ním setkaly už v období randění. Pravda je taková, že až 40 procent nešťastnic uvádí, že si prvních známek agresivity na muži všimlo čas, ale ignorovalo je. Jaká škoda.

Žárlivec

Nejdřív je to tak roztomilé! Vadí mu, když si s někým píšete přes sociální síť, usmějete se na obsluhu čerpací stanice a kromě kamarádek máte i přátele z řad mužského pohlaví. Jenže ona žárlivost se časem stupňuje, a v překladu představuje to, že milý zlatý soupeří se všemi na planetě. Aby měl žárlivec jednodušší život, dřív nebo později eliminuje všechna nebezpečí, kvůli kterým by o vás mohl přijít. Odstřihne vás od přátel a dokonce i od rodiny, jen aby se mu dobře spalo. Tam vevnitř se totiž pere s obsesivně kompulzivní poruchou osobnosti a paranoiou. Vítejte ve vězení, které se řídí pevnými pravidly. A každý přešlap je po zásluze potrestán.

Nevěrník

„Vlastně už jednu partnerku mám, ale neklape nám to.“ Tak určitě. Skutečně zvažte, jestli vám stojí za to, když muž od někoho utíká, je nebo byl své předchozí partnerce nevěrný, nedělá si starosti s morálkou a netuší, kde jsou hranice slušnosti. Jestli se nad ním smilujete, zůstanou vám oči pro pláč, protože tenhle chlapík razí heslo, že pro jedno kvítí slunce nesvítí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat