Společné cvičení přinese do vztahu kvalitní milostný život

Propadli jste zoufalému pocitu, že se svou drahou polovičkou trávíte málo času? Ke všemu ani ten sex není, co býval? Začněte spolu sportovat a zabijte dvě mouchy jednou ranou. To byste možná nevěřili, jaké erotické výhody to může mít!

Ještě jste nenašli motivaci, co by vás přiměla k nějaké fyzické aktivitě? O jedné dost silné se shodou náhod nedávno začalo mluvit mezi odborníky. A to dost nahlas. Hnacím motorem, který vás donutí opustit gauč i rozkoukaný seriál v televizi, by mohl být neuvěřitelně skvělý sex! Má to však jednu podmínku – do fitness programu je třeba zasvětit i partnera. Proč mají sportovně založené páry tak báječný a pestrý milostný život?

Zlato, vstávej, jde se běhat

Že cvičení je dobré pro tělo i jeho křivky, slýcháme neustále. Vždyť zpevňuje proporce, reguluje škodlivý cholesterol, posiluje imunitu, svědčí kloubům, zkvalitňuje spánek a dělá hezčí pleť. Zpochybnit samozřejmě nelze ani jeho terapeutický význam, neboť zvyšuje produkci šťastných hormonů, čímž stimuluje optimistické myšlení a navozuje pocity radostné euforie. Tím však psychologické působení sportu ani zdaleka nekončí.

Makám na sobě a jsem kus!

Poznatky jisté studie, které v krátkém přehledu přináší magazín Sexual Medicine Reviews, informují o tom, že lidé, kteří se při fyzických aktivitách potí pravidelně, bývají sebevědomější. Oproti odpůrcům pohybu také méně pochybují o své přitažlivosti. To má dle názoru vědců pozitivní vliv na jejich libido, sexuální výkonnost a tím i milostný život obecně. Sportovní nadšenci se ale mohou pochlubit i bouřlivějšími orgasmy, o kterých se lenochům může leda tak zdát. Jak to?

Jejich ukázkově fungující oběhová soustava podpořená aktivní zátěží zajišťuje silnější prokrvení intimních partií, což vede k intenzivnějším prožitkům při vyvrcholení. Sečteno a podtrženo, když takovým výhodám půjdete s protějškem naproti, v ložnici si můžete oba přijít na své. Na jakou párovou činnost to tedy vidíte? Každý společný trénink zafunguje jako parádní afrodiziakum!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat