Nebuďte ve vztahu jen dočasná náhradnice

Myslela jste si, že jste našla lásku svého života, a on vás opustil? A vám zbyly jen oči pro pláč, zraněná pýcha a bolest. Víme, jak poznat, jestli nejste náhodou jenom náhradnice, než se vrátí ke své ex.

Nebuďte jen dočasná náhradnice

Myslela jste si, že jste našla lásku svého života a on vás opustil? A vám zbyly jen oči pro pláč, zraněná pýcha a bolest. Víme, jak poznat, jestli nejste náhodou jenom náhradnice, než se vrátí ke své ex.

Pokud jste se seznámila s novým partnerem, tak je dobré – možná ne hned na prvním rande, ale rozhodně někdy na počátku vztahu – trochu vyzvídat. Jaký byl poslední vztah? Kdo se rozešel s kým? A proč? Protože na základě několika takových informací a dalších znaků můžete zjistit, jestli nejste jenom náhradnice.

A podle čeho to poznat?

Mluví stále jen o svojí ex

Moje ex tohle a moje ex támhleto… Je jedno, jestli o ní mluví hezky, nebo negativně, pokud se každá druhá věta vašeho přítele točí kolem jeho bývalé přítelkyně, zřejmě se ještě nevypořádal s rozchodem. Pokud někdo byl v dlouhodobém vztahu, má samozřejmě spoustu společných zážitků, ale jakmile se objeví nová vážná známost, měl by o své minulosti mlčet.

Rozchod proběhl nedávno

Přiznává váš nový partner, že je single teprve dva týdny? Pak byste měli spustit alarm. Buď jste totiž jen náhradnice, nebo je váš nový partner notorický „vztahovač“, který nedokáže zkrátka být sám. V obou případech si musíte sama rozmyslet, jestli to tak chcete.

Jeho ex je jeho nejlepší přítelkyně

Váš milý sice už se svou expartnerkou nechodí, ale stejně s ní stráví takříkajíc každou volnou minutu? Jako přátelé samozřejmě! Může se stát, že ti dva skutečně pochopili, že jako pár fungovat dohromady nemohou, ale jsou si natolik blízcí, že to chtějí zkusit jako přátelé. Ale mohlo by to také znamenat, že jeden z nich doufá v obnovení vztahu a vy jste jenom dočasná náhradnice.

On se rozejít nechtěl

I otázka, kdo byl původcem rozchodu, může prozradit, jaké má úmysly s vámi. Ona se rozejít chtěla a on ne? Pak ještě existuje možnost, že na ni stále myslí.

Nemá žádné společné plány

I když je vztah stále čerstvý, hledět trochu do budoucnosti znamená, že si dokážete představit, vydržet spolu i trochu déle. Ale pokud si vaše nová láska nemůže udělat společné plány ani na přespříští víkend, je to asi proto, že jste jenom náhradnice.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat