Zvládnout rozchod s grácií za pár dnů

Jakmile se rozpadne vztah, je všechno jinak, než bylo předtím. Ale vyplatí se, abychom trpěli tolik? S následujícími tipy se stesku po svém ex příteli zbavíte rychleji.

Ta se to opravdu stalo – váš vztah skončil. On udělal tlustou čáru a vás nechal samotnou. Samozřejmě teď trpíte nešťastnou láskou a bolest z rozchodu je obrovská. Všechno tohle je ale normální a naprosto pochopitelné. A také, že spadne tu a tam nějaká slza (nebo možná i tisíce) je v pořádku. Ale v takovém stavu by asi nikdo nechtěl zůstat dlouho. S následujícími tipy dokážete bolest ze ztráty překonat.

Dělejte jen to, co dělá dobře vám

„Všechno jednou skončí.“ Tohle otřepané přísloví naštěstí platí i pro zlomené srdce. Ale než k tomu dojde, dělejte to, co vás baví a co se vám chce. Pokud chcete plakat, plačte, dokud nebudete mít pocit, že jste se vyplakala dost. Pak se donuťte dělat něco, co vás přivede na jiné myšlenky – běžte si zasportovat nebo si kupte nové oblečení. Až budete připravené, vyjděte si s přáteli a potkávejte nové lidi.

Zůstaňte skvělá

Ačkoli se možná právě cítíte bezcenná a nemilovaná, nezapomeňte na to, že jste stále skvělá a hodná toho, aby vás někdo miloval. A někdo to opravdu právě v tuto chvíli dělá. Že to nepoznal váš expřítel, je jenom jeho chyba.

Soustřeďte se na sebe sama

Myslete na sebe, ne na něj. A zabraňte sama sobě prohlížet si jeho profil na sociálních sítích. Posty, obrázky a videa, které tam objevíte, přece vlastně vůbec vidět nechcete. Protože z nich budete mít pocit, že u něj je všechno v pořádku. Soustřeďte se místo toho raději sama na sebe, na svoje pěkné zážitky s přáteli, rodinou nebo (až na to budete připravená) z nového flirtu.

Jděte dál

To se možná na začátku zdá jako naprosto nemožné, je přece všechno jinak než teď. Přesto to zkuste. První zdravý krok je nehrabat se neustále v minulosti a neptat se stále dokola, co se stalo, co jste měla udělat jinak a tak dále. Je konec a mělo to svůj důvod. Akceptujte to. Očividně nebyl ten pravý a vy jste nebyla ta pravá pro něj. To ale neznamená, že pro někoho jiného být nemůžete.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat