Když už láska není láska

Láska jako na růžovém obláčku přirozeně netrvá věčně, ale pokud váš partner dělá některou z následujících věcí, měli byste začít bít na poplach.

Na začátku vztahu máme všichni často nasazené růžové brýle – nový partner se zdá být perfektní a pravou láskou. Zahrnuje nás květinami, dárky a komplimenty. Ale pozor, protože za touto přehnanou pozorností se může skrývat mizerný charakter.

Z prince noční můra

Zdá se, že je to perfektní muž, který investuje mnoho času do vztahu. Už po několika týdnech mluví o nekonečné lásce, věří ve spříznění duší, plánuje společnou budoucnost a chce každou volnou hodinu strávit jen s vámi. Zní to dobře, že? Ale něco vám říká, že něco nehraje.

Snaží se vás svázat. Vy už tím pádem nemáte téměř žádný prostor na své vlastní zájmy, všechno se točí je kolem něj a vašeho vztahu. A jakmile si o tom chcete promluvit, reaguje podrážděně a mrzutě. A nejpozději teď by se měl rozkřičet varovný hlas ve vaší hlavě. V takové situaci se mluví o „love-bombingu“.

Partner „bombarduje“ druhého svojí láskou, jenom aby si ho pořádně připoutal. Láskyplná maska padá a najednou je vidět skutečný charakter. Jakmile nebudete dělat to, co váš partner chce, láska bude pryč. A jako mávnutím budete mít místo lásky teror. Se ztrátou kontroly se neumí váš partner vyrovnat, a tak vás brzy začne ponižovat, obviňovat vás ze lži a nevěry a sebe stavět do role oběti. Takové manipulativní chování není zdravé. A jakkoliv těžké je ukončit ho, takový vztah nemá žádnou budoucnost – protože „viní“ se málokdy poučí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat