Lusknutím prstu si podmaníte každého muže

Nemusí to hned souviset se sexem, pokud chce žena dopřát partnerovi něco hezkého. Existuje několik maličkostí, které děláme částečně nevědomky, při kterých naši muži úplně roztají.

Všichni občas potřebujeme dobít baterky – a po těžkém dni především. A protože láska znamená dělat radost milované osobě, klidně svého partnera můžeme rozmazlovat. A nemusí to být žádná mega akce. Existuje spoustu malých gest, které zajistí, že se bude cítit lépe.

Obejměte ho – prostě jen tak

Často jsme během dne tak ve stresu, že myšlenky na objetí nás ani nenapadnou. A přitom jsou tak důležité. A není nic krásnějšího, když jen tak bezprostředně přijdete a partnera obejmete. Stejně tak, jako to dělá on vám.

Ukažte mu, že jste tady pro něj

Nemusíte hned konkurovat jeho matce, ale muži mají zkrátka rádi, když se o ně někdo stará. Proč tedy nebýt milá, když se mu zrovna nevede nejlépe. Třeba tak, že objednáte jeho oblíbené jídlo.

Něžnosti i na veřejnosti

Něžnosti neznamená, že se budete chovat, jako byste neměli kde bydlet… Ale sem tam se políbit, vzít ho za ruku a pohladit – zkrátka malá důvěrná gesta, která ale přesto celému světu ukážou, že patříte k sobě.

Buďte superwoman

 Znáte to – až ho příště skolí rýma a nachlazení, je na čase ho zachránit. Vitaminy, pastilkami proti kašli, čajem a velkou spoustou lásky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat