Jediná otázka pomůže váš vztah zase oživit

Jedna jediná otázka dokáže údajně zajistit, aby váš vztah zase získal na kvalitě. A budete překvapení, která to je.

Situace je tak trochu zvláštní – ještě stále k sobě něco cítíte, ale na obou frontách se to přiostřuje a rozhovory končí ve velkých vášních.

Jednoduchou větou zachráníte vztah

Rodinná a manželská terapeutka Esther Boykin prý ale našla tajný recept, jak vztahu pomoci znovu na nohy. Ta otázka je navíc velmi jednoduchá. Zkrátka se partnera zeptejte: „Co ode mě potřebuješ?“

Definujte potřeby

Tato věta by podle Boykin měla partnera přimět k přemýšlení. Otázka zní pozitivně, nechává prostor kreativitě a pomáhá při definici potřeb. Pokud se partnera zeptáte, co by od vás skutečně potřeboval, musí se sám zamyslet nad tím, co čeká od vás i od vztahu. Páry bohužel příliš málo myslí na to, co potřebují, a pak se cítí jednoduše nešťastní.

Jen tak můžete zjistit, co pomůže

Nebojte se a otázku položte! Dozvíte se, zda váš partner, ale i vy samy, ve vztahu hledáte více pozornosti, více volnosti nebo naopak více společně stráveného času.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat