Komentáře k článku

Siraellen 01.05.2021

to není nic pro mě

Otto 01.05.2021

Takový vztah mám pravděpodobně já. Známe se 4 roky, problém je že já chci plnohodnotný vztah a ona je opatrná. Nechci ji ztratit, jsem jako na křídlech motýlů, ale vlastně se trápím. Také je mi už 45 let a chtěl bych mít ten pocit, že já jsem ten číslo jedna. Nevím jak se dlouho vydržím takto trápit a zároveň těšit na další setkání, kdy na mě bude mít čas .... Nevím jak dál a prosím o radu od nějaké ženy, děkuji. Mám dotyčnou moc rád, ale už asi vím, že do budoucna spolu budeme těžko, chce jistotu existence ve smyslu bydlení.

Viv Otto 04.05.2021

Samozřejmě Vás ani ji neznám a předem říkám, že jsem z té generace, pro kterou by tento vztah měl být ideální (což pro mě rozhodně neplatí), ale pokud si i Vy uvědomujete, že se hlavně trápíte, je lepší si o tom otevřeně promluvit a upřímně si říct, jak to oba vidíte dál. Pokud bude její odpověď, že o plnohodnotný vztah nestojí, bude to bolet, ale z osobní zkušenosti mohu říci, že až potom, co člověk dostane jistotu, že to nikam nepovede, se konečně odpoutá. Je to klišé, ale komunikace je základ, ať to v tu chvíli bude sebenepříjemnější :-)

8mm 30.04.2021

50+tak to už je lepší začít žít na plno. Nejvyšší čas mám to podobné

Grindy 30.04.2021

Ano, klasický vztah mne příliš spoutavá a v mém věku 50+ už se nechci vázat a sdílet domácnost a vše co ke klasickému vztahu patří

xxkouckaxx 30.04.2021

to jsou dneska výmysly a morálka jde do kytek

Peťa xxkouckaxx 30.04.2021

to víte, nová doba... Když můžou být stejnopohlavni manželství, proč by nemohli být mingle, single, polyamory, otevřené vztahy

Michal 29.04.2021

No,vztah s pinglem bych nedoporučoval !!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat