Věty krásnější než miluji tě

S větou „miluji tě“ je to zvláštní věc. Někteří lidé tato tři slova milují a říkají je svému partnerovi prakticky každou chvilku. Jiným se zase skoro láme jazyk, jen pomyslí na to, je vyslovit. Ale ani nemusí. Protože existují jiné skvělé věty, které můžete říkat, pokud vám klasické vyznání lásky nejde vyslovit.

Patříte také spíše k těm, kteří se tato slova vyslovit zdráhají? Pak pro vás máme několik vět, které jsou minimálně stejně intenzivní, všeříkající, báječné a přinášející štěstí, jako právě „miluji tě“.

„Od té doby, co tě znám, je všechno lepší.“

Neznamená to nic míň ani víc než to, že někdo změnil váš život. Že všechny předchozí vztahy byly jiné. Pokud tohle od partnera uslyšíte, pak vás jistě miluje.

„Budu tady pro tebe.“

… A je jedno, co uděláš. To neřeknete jen tak nějaké osobě. Jen té, kterou skutečně milujete.

„Díky tobě jsem šťastný.“

Někdy jsou komplimenty velmi snadné. A tohle je ten případ. Jednoduché, jasné, a přesto nádherné.

„Chceš ten poslední kousek?“

Nesmějte se! I to je důkaz lásky! Když někoho skutečně milujete, je vlastní štěstí až na druhém místě. Na prvním je totiž vidět druhého šťastného. A ačkoli se vám sbíhají sliny na pizzu, čokoládu nebo cokoli jiného, a přesto se posledního kousku vzdáte, je to důkaz lásky.

„Chceš se mnou zestárnout?“

Přesně tak – nejenom v tom dobrém, tady a teď, když jsme mladí a zdraví. Co když jeden z vás bude potřebovat stálou péči? Co když vaše pleť už nebude zářit a postava k nakousnutí bude dávno pryč? Když on bude tvrdohlavý s různými vrtochy? Když je vám tohle všechno jedno, pak je to láska!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat