Hádky v rozumné míře ke vztahu patří

Máte občas pocit, že váš vztah je plný hádek? Hádky ke vztahu patří. Jaké množství je ještě normální a kdy už jich je až příliš?

Jako pár ve vztahu se můžete hádat kvůli docela dost věcem. Kvůli domácnosti, kvůli financím, kvůli tchánovcům… Od kdy je hádek ve vztahu nad míru?

Hádka nemusí být něco negativního

Důležité je vědět, že hádka ne vždy znamená něco špatného. Vlastně právě naopak. Pokud se s partnerem nikdy nehádáte, uzavíráte svoje starosti a přání pravděpodobně do sebe. A s postupem času se tak uvnitř vás nahromadí docela velké množství balastu. Výměna názorů, diskuse a ano, občas i hodně hlasitá, může přinést něco osvobozujícího. Pak si totiž můžete s partnerem být mnohem bližší než dříve.

Pokud je ale váš vztah spíše výměnou názorů a harmonický den je tak jen výjimkou, pak je to těžké. Protože jen sotva spolu můžete zažít pozitivní chvíle. Hádka pohlcuje vaši lásku.

JAK – to je oč tu běží

Kolik hádek vztahu škodí závisí na tom, jak se hádáte. Jde při hádce o čistou hru o moc nebo je to opravdu konstruktivní kritika? Vezmete si z hádky ponaučení nebo zůstane nevyslyšená a prázdná trčet někde mezi vámi? To by asi nebylo zrovna nejpohodovější prostředí na soužití…

Pokud ale z hádek vytěžíte maximum a váš společný život se díky nim může zlepšit, můžete se hádat klidně podle libosti. Pokud ale vaše hádky plní jen účel se navzájem zranit a ublížit si, může i jen pár ostřejších diskusí váš vztah pohřbít.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat