Esenciální oleje pro zamilované

10.05.2021 | Vztahy

Květen je měsícem lásky, citů i vášnivých opojení. Proč tohle svěží období nepodpořit vůněmi, které prohlubují spojení mezi partnery a odhalují jejich mazlivější stránku? Nechte se okouzlit magickou sílou éterických olejů určených (nejen) pro zamilované!

Některé vůně jsou a budou inspirovány blízkostí a náklonností. Blahodárně působí na smysly, sebevědomí i emoce. Které to jsou? Tyhle využijete ve svých difuzorech i jako součást masážních olejů!

Jasmín

Smyslný jasmín navozuje pocity spokojenosti, radosti a štěstí. Uvolňuje napětí a neklid, probouzí vášeň a rozumí si s pomerančem, santalovým dřevem, koriandrem nebo růží. Pro květen naprosto ideální!

Růže

Růže je klíčovým symbolem lásky a je úzce spojena se srdcem. Emocionálně uklidňuje, podporuje stabilitu páru a jeho rovnováhu. Ve směsi se santalovým dřevem a yang ylang poskytuje vůni, která je svůdná a uklidňující.

Palmarosa

Svěží vůně se sladkými, květinovými a citrusovými tóny je povznášející, pomáhá zmírnit hněv a podporuje blízkost. Zároveň má relaxační účinky a pozitivně působí na nervový systém.

Santalové dřevo

Houževnatá vůně santalového dřeva má teplé, pryskyřičné tóny a dobře zaoblenou zemitost. Santalové dřevo se podobá mužskému feromonu a vysílá signály směrem k opačnému pohlaví. Patří mezi afrodiziaka, která v milencích vyvolávají laškovnou náladu.

Ylang ylang

Sladká a květinová vůně ylang ylang podporuje pozitivní náladu, vytváří romantickou atmosféru, sbližuje a má relaxační účinky. Také odstraňuje duševní vyčerpání, které často stojí za hádkami v partnerství. Aroma je vyvážené a uklidňující.

Vanilka

Vanilka vyvolává vzpomínky na vánoční cukroví a cukrovinky všeho druhu, včetně sladkých polibků. Zklidňuje mysl, je velmi univerzální, jemně se mísí s pomerančem, kadidlem, růží nebo pačuli a v rámci domova vytváří příjemné, pohodové prostředí nahrávající romantice a sexu.

Pačuli

Pačuli je kouřové, zemité a teplé. Stejně jako jeho výše zmiňovaní kolegové emočně spojuje dvě osoby, které k sobě mají blízko. Intenzivní a exotická vůně přináší dokonalou harmonii, zahání únavu, pomáhá zapomenout na starosti a umožňuje vypnout od každodenního kolotoče.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat