Zamilované nápady na romantiku ve vztahu

Příroda rozkvétá, léto je nadosah. Jaro je zkrátka perfektní doba na to, oslavit váš vztah. Nechte se inspirovat našimi nápady na ještě více romantiky.

Zatímco v zimě se nejraději zachumláme do peřin a romantika je dívat se spolu na televizi, na jaře a v létě nás počasí a příroda láká ven. Sluneční paprsky ohřívají nejen naše tělo, ale i zažehují nový plamínek lásky. Jak lásku a vztah podpořit, vám prozradíme.

Bublinky

Malá lahvička sektu a dvě malé skleničky se vejdou do každé kabelky. A napít se můžete třeba v botanické zahradě, kde jsou květiny a keře v plném květu.

Nebe na dosah

Darujte si východ slunce! A nikde nebude hezčí než na vrcholku kopce nebo hory. Nemusíte kvůli tomu vstávat uprostřed noci, stačí přenocovat během turistického výšlapu.

Kousek srdce

Vzpomínáte si na návštěvu opery Julii Roberts v Pretty Woman? Byla tak nadšená, že plakala dojetím. Zatím to na návštěvu opery nevypadá, ale jakmile to půjde, určitě byste to měli vyzkoušet.

Hotelová romance

Dopřejte si krátký, ale vášnivý únik z všedního dne. Zarezervujte si noc v hotelu a užijte si noc jen ve dvou.

Déšť není problém

I za deště se můžete zabalit do deky a podívat se na oblíbený film nebo seriál. Nebo si můžete předčítat z knížky, poslouchat audioknihu nebo se jen nechat ukolébat kapkami deště.

Snídaně do postele

Romanticky můžete den začít – připravte jeden druhému snídani do postele a užijte si ji společně.

Relax

Čistá romantika – proměňte svoji koupelnu na oázu klidu. Svíčky a hudba a máte domácí spa! A můžete se rozmazlit párovou masáží.

Hvězdná přehlídka

Jaro je nejkrásnější čas na procházku ve dvou pod noční oblohou. Noci už nejsou tak chladné a nebe je křišťálově čisté.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku.

Zdroje: Názor autora.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat