Způsoby, jak proměnit neopětovanou lásku

01.08.2021 | Vztahy

Láska je tak krásná! Tedy ta oboustranná. Milovat někoho, aniž by to nebylo opětované, je frustrující. Jenže city si nevybírají a srdci se poručit nedá. Existují způsoby, jak se přestat trápit, nebo ještě lépe, přimět toho druhého, aby otevřel oči?

On miluje vás a vy zase jeho. Ideální stav. K tomu ale má hodně případů dost daleko. Leckdo své city skrývá, ze strachu z odmítnutí, kvůli nízkému sebevědomí, pracovnímu statusu a jiným věcem. Co dělat s tužbami, které jsou jaksi „navíc“? Pakliže milujete někoho, kdo o tom zatím neví, zvyšte svoje šance, že vám citovou investici vrátí!

Využijte na maximum společný čas

Jistě máte nesporně mnoho kvalit, a to i bez postavy modelky. Jste vtipná, zábavná, společenská, obětavá, umíte vařit, péct, vždy si umíte poradit a nikoho nenecháte vy štychu. Každý je svým způsobem jedinečný a každý má co nabídnout. Jen je třeba to ukázat.

S objektem svého zájmu buďte co nejčastěji a ukazujte se mu v různých situacích, které by mohl ocenit. Navrhněte jízdu na koni, vydejte se na pěší túru, pozvěte ho na pivní festival. Čím víc se své osobnosti a umu ukážete, tím větší sympatie z jeho strany můžete získat.

Myslete sexy

Myšlenky se vám točí okolo práce. Ten, kdo se v ten moment podívá do vaší tváře, vidí stres, rozčarování, vrásky mezi očima a starosti, navíc máte nahrbená záda. Když si ale vybavíte nějakou chlípnou historku, tělo na lechtivé vzpomínky začne okamžitě reagovat. Vyloudíte úsměv, v očích máte jiskru, tělo se vzrušením napřímí. Když myslíte sexy, jste sexy, tak se tím řiďte, zaujmete.

Provokujte

Člověk si neuvědomí, co má (nebo by chtěl mít), než o to přijde. Muži se leckdy sami v sobě nevyznají, nejsou tolik zvyklí zabývat se city, rozebírat je a analyzovat. Proto třeba ani netuší, že ve vás mají spojence a spřízněnou duši. Chcete-li zjistit, co pro ně znamenáte, vyprovokujte je k akci a představte jim někoho, kdo by mohl být váš partner. No a pak se na chvíli stáhněte. V této chvíli tomu muži s velkým M třeba svitne, že mu chybíte.

Buďte oporou

Vztah se může vyvinout i z přátelství. Vlastně může být stabilnější než kdejaký jednorázový románek. Z tohoto důvodu stále hrajte přátelskou notu a buďte poblíž, kdykoli si to situace vyžádá. Láska se mění a vyvíjí.

Nepřetvařujte se

Klasika. Lidi, když si někoho vyhlédnou, začnou předstírat. Najednou nejsou sami sebou. Chichotají se hloupým vtipům a na oko mění názory –⁠ jen aby se zalíbili a víc přiblížili tomu, o koho mají zájem. Pravda je taková, že jakmile začnete dělat hloupé věci, se kterými nejste v souladu, můžete si spíš ublížit, zamotat se do lží a klamů a ve finále celý původně lichotivý obraz své osoby zadupat do země. Spíš razte politiku, že s poctivostí a upřímností nejdál dojdete.

Zdroj: Názor autora, verywellmind.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat