Najděte konečně tu pravou životní lásku

Poznat toho pravého nebo tu pravou není vůbec jednoduché. Mnohdy se prvotní nadšení vytratí stejně rychle, jako se objevilo… S následujícími tipy by to tentokrát mohlo už konečně vyjít.

Kráčíte životem stále spíše single než po boku svého vyvoleného a možná už se vzdáváte představy, že by to mohlo být jinak. Ačkoli jste se už s více či méně partnery seznámila, nebylo to nikdy úplně (nebo vůbec) ono. Přinášíme vám proto tipy expertů, jak toho pravého najdete mnohem snadněji.

Poznejte sebe sama

Pokud pochybujete sama o sobě, budete s pochybami přistupovat i k ostatním. Muži milují roli lovce a o chudinky nebo závislačky nemají zájem. Přitažlivost toho pravého muže má souvislost s vaším sebevědomím a vyzařováním navenek. Stýkejte se s přáteli, kteří jsou jen vaši, nevzdávejte se vlastních zájmů jenom proto, abyste se mu zalíbila a nechtějte s ním trávit každou vteřinu svého života. Buďte sama sobě nejblíž. Protože tím budete atraktivní a zajímavá. Ale hlavně se nepřetvařujte! Buďte sama sebou, se všemi silnými i slabými stránkami.

Vyjádřete svoje potřeby

Žádný člověk neumí číst myšlenky (ani ten pravý partner ne). S takovým očekáváním si ale hodně žen samo šlape po štěstí. „kdyby mě doopravdy miloval, věděl by přesně, co potřebuji.“ Aby ON věděl, co VY chcete – musíte mu to říct. A nejlépe všechno hned od začátku. Komunikujte spolu o tom, na co právě myslíte, jak se cítíte nebo co vás trápí. Ujasněte si, co opravdu chcete a řekněte to. Jen tak vytvoříte mezi sebou upřímné základy, na kterých můžete stavět.

Ze srdce, ne z hlavy

Vyjádřit, co cítíte nebo na co myslíte, je občas složité. Důležité ale je, abyste pokud možno zůstali v klidu a téma probrali věcně. Jitření starých rán vás dopředu neposune. Jednoduše mluvte vždy srdcem ne hlavou. Často také pomáhá promyslet si, zda problém opravdu hoří tak, že je nutné ho prodiskutovat. Pokud přesto na hádku dojde, je lepší diskusi přerušit a trochu vychladnout.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat