Komentáře k článku

Lada Záhlavová 02.11.2021

Žádné vciťování. Vyhodit. Dlouhodobé setrvávání s takovým člověkem a neustálé snahy ho pochopit vedou nakonec k tomu, že se ta chápající osoba totálně vyčerpá a „věčný chudák“ nakonec stejně řekne, že to není dost a tuto osobu odkopne. Takový jedinec potřebuje profackovat životem, aby pochopil, že každý jsme měli nějaké dětství, každý jsme utrpěli nějaké šrámy a nikdo jiný než on za svou „citlivou dušičku, která to tak nemyslí“ nezodpovídá.

Siraellen 02.11.2021

není to snadné

tes 02.11.2021

Chvíli jsem žila v takovém vztahu. Rady zde popsané, jak na něj, nefungují. Prostě to smete ze stolu a ta blbka jste vždycky vy. A je lhostejno jestli si to uvědomuje či nikoli, žít se s ním nedá. ☻

xxkouckaxx 31.10.2021

mám pocit , že nikoho takového neznám

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat