Na dobrém vztahu je třeba pracovat každý den

I malé rituály mohou udržet vaši lásku stále svěží. Víte, které věci dělat každý den, aby váš vztah byl a zůstal dobrý.

V hektickém každodenním životě může vztah s partnerem jít stranou. Ale nevzdávejte to bez boje! I malá gesta a rituály mohou udržet lásku svěží a vaše polovička bude mít stále pocit lásky. Jak to funguje? Vyzkoušejte následující jednoduché triky.

Vychutnejte si společné jídlo

Monotónnost vytváří ve vztahu nudu, zatímco rutina a rituály mohou působit jako lepidlo dobrého vztahu. Každý den si udělejte čas na jedno jídlo. To může být snídaně nebo večeře – hlavní je, že máte oba možnost užít si vzájemnou přítomnost a být spolu alespoň chvilku během dne.

Buďte v kontaktu

Zůstat v kontaktu, i když jste fyzicky vzdálení, je pro fungující vztah velmi důležité. K navození pocitu bezpečí většinou stačí rychlý telefonát nebo SMS s otázkou, jak se ten druhý má nebo co právě dělá. A i když partner třeba kvůli pracovnímu stresu odpovědět nestihne, vaše gesto ho jistě potěší.

Pusu každý den

Bez fyzické blízkosti může romantika vzít za své a v horším případě se láska postupně změní v přátelství. Proto je drobný fyzický kontakt důležitý – pohlazení nebo polibky vytvoří v každodenním životě intimní okamžiky a vytvoří pocit blízkosti.

Smějte se spolu

Pro mnoho lidí je humor důležitou součástí vztahu. O to důležitější je vnést humor do každodenního života a umět se smát spolu, sami sobě i jeden druhému. Humor uvolňuje napětí a na chvíli zbavuje strachu, obav a pochybností.

Zdroj: názory autora, psychologytoday.com, verywellhealth.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat