Ženy často přehlíží ty základní signály vážného vztahu

17.11.2021 | Vztahy

Slova jsou slova, ale činy nikdy nepředčí. Pokud muž přestane o lásce hovořit, ale v reálu dělá všechno proto, aby se udržela naživu, je to ohromné štěstí. Jaké konkrétní signály pánové vysílají, když vás skutečně milují, a co všechno jsou ochotni pro partnerskou souhru udělat?

Když se dva potkají, a navíc jim to klape, jedná se o výhru v loterii. Některé ženy si však stěžují, že pro ně muž nedělá „dost věcí“, přejí si víc lásky a důkazů, že je dotyčný miluje a zbožňuje, přitom ty základní často přehlíží. Poznáte, kdy to s vámi protějšek myslí vážně?

Nespěchá

I ten největší nevěrník, která má na svém kontě desítky skalpů, zpozorní a zpomalí, když potká někoho, o kom si myslí, že je výjimečný. Nechce totiž nic podcenit ani pokazit. To, že se na vás hned nevrhá, dokazuje, že mu záleží na vašich pocitech a emocích. Jak ohleduplné! S tím souvisí i to, že prioritou muže s partnerskými úmysly je vás nejdřív poznat – se vším všudy, ne pouze tělesně, v posteli. Zajímá se o vztahy v rodině, ptá se na vaše osobní vize, strachy, potřeby.

Zrcadlí vaše pohyby

Zrcadlení pohybů je nejupřímnější způsob lichocení. Samozřejmě, že něco takového se děje hlavně ve fázi namlouvání, nicméně i v pokročilejší fázi, byť v menší míře, něco takového skutečně existuje. Všimněte si, že když jíte oběd, nebo sedíte někde v kavárně, vy se napijete sodovky a partner to za dvě, tři vteřiny udělá taky. Nebo se podívá stejným směrem jako vy. Nedělá to schválně, jeho podvědomí je naladěné na stejnou vlnovou délku jako to vaše. Má vás (ještě stále) rád.

Planě neslibuje

Vztah, o který skutečně usilujete, nenecháte ohrozit ani vychladnout, a to zvlášť svým nezodpovědným chováním. Pečujete o něj tak, že co řeknete, to platí. Proto partner, jemuž nejste lhostejná, nedává prázdné sliby a nedopustí, abyste v něj přestala věřit. V případě, že udělá chybu (všichni jsme jenom lidi), se hluboce a upřímně omluví.

Opustí svoji komfortní zónu

Každá žena sní o princi na bílém koni. Takovém, který ji bude na rukou nosit, neohroženě se pustí do nepřítele a v případě potřeby prokáže svoje chrabrost nejen před zlým drakem, ale i dotěrnými vymahači. V reálném světě to vypadá tak, že i dnešní princové vystupují ze své komfortní zóny, aby si lásku ubránili, ale „pracují“ v jiných podmínkách. Chodí s vámi nakupovat, i když to nesnáší, hodiny poslouchají příběhy o tom, kdo koho v práci pomlouvá, a ačkoli měli dlouhý den, nabídnou vám konejšivou masáž. Není tohle zrovna to, co od svého milujícího partnera očekáváte?

Zdroje: slamxhype.com, harvard.edu







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat