Muži říkají věci, které nemyslí vážně

Mluvil o tom, že se s vámi chce usadit, ale nějak rychle si to rozmyslel? Možná vás jen chtěl dostat do postele, možná nedomyslel důsledky. Anebo jeho mužství dostatečně nevyzrálo!

Třeba je tato situace povědomá i vám. Máte nový objev, který už na druhé schůzce vypráví o tom, jak to bude skvělé, až vás vezme tam či onam. V tu chvíli to vypadá, že se Amor svým šípem konečně strefil a přihrál vám toho pravého adepta na vážný vztah. Přece, proč by dotyčný takové věci vůbec neříkal, kdyby je nemyslel vážně? Dobrá otázka.

Když je slovo rychlejší než myšlenka

Někteří psychologové se přiklánějí k tomu, že příslušníci silnějšího pohlaví rádi fantazírují o iluzích, které jim jsou v danou chvíli příjemné, ovšem s finálním tahem na branku už je to horší. Je to prý proto, že oproti ženám tolik nedomýšlejí důsledky svých činů. Jinými slovy – v onen okamžik je představa společné dovolené může vážně zaujmout, ale se změnou tématu ji z hlavy zase rychle vytěsní – klidně navždy. Důvod tu ale může být i jiný.

Dokonalý gentleman v akci

Ano, lež má krátké nohy. A proto se lhát nemá. Ale co když v kavárně sedíte naproti člověku, který udělá všechno proto, aby byl ve vašich očích atraktivní a okouzlující? Je jasné, že k omámení smyslů použije různé zbraně. Řekne tedy to, co chcete slyšet, protože potřebuje udělat dojem. Možná jste pro něj další přitažlivou sexuální kořistí, možná svým lžím ve skrytu duše vážně věří. Buď jak buď, jeho pravá tvář dřív či později vyjde najevo. Co dalšího tu může hrát roli?

Budoucnost? Ta je ještě daleko!

Pánové, kteří ještě dostatečně nevyzráli, nejsou schopní přijmout jakoukoli zodpovědnost, takže mlží jen tak pro zábavu. Žijí dneškem a zítřkem se nechávají pouze překvapit. U všeho toho zdánlivého bohémství samozřejmě myslí jen na sebe, aniž by je jejich vliv na ostatní nějak výrazně zatěžoval. Proto občas „plácnou“ něco, co není tak úplně založené na pravdě. Podle nich se to stát třeba může, ale také nemusí. Vždyť kdo ví, co budoucnost přinese!

Zdroj: datingandotherstories.com, názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat