Mlhavá budoucnost s nepravým partnerem

Pokud máte ze vztahu nebo partnera spíše zvláštní pocit a vyhlídky do budoucna mlhavé nebo vůbec těžko představitelné, pak je asi něco špatně. Jak si uvědomíte, že osoba po vašem boku nemusí být ta pravá...

Samozřejmě, že i milenci mají někdy špatný den. Hádají se, ale také se spolu zase usmiřují. A navzdory všem názorovým rozdílům stále cítí respekt a lásku k sobě navzájem.

A pak jsou vztahy, ve kterých skutečně hluboko uvnitř víme, že tady je něco špatně. Pokud vám následující příznaky připadají povědomé, je čas jednat. Protože nikdo by neměl trávit svůj drahocenný život s člověkem, který s ním není celým svým srdcem.

Cítíte se jako singl

Jste pár, ale necítíte se tak. Protože váš partner je neustále zaneprázdněn. Někdy má hodně práce, někdy jsou schůzky s kamarády přednější. Vaši přátelé se diví, proč vás vidí tak zřídka společně? Ano, proč?

Přetvařujete se

Když jste spolu, hlídáte se, abyste neřekli nic "špatného"? Předstíráte, že se zajímáte o věci, které vám mohou být ukradené? Nebo se váš styl oblečení hodně změnil od té doby, co jste spolu? Nikdo by neměl nic předstírat, aby potěšil svého partnera. Ten by měl být právě tou osobou, která vás miluje kvůli vám samotným.

Nemáte představu o společné budoucnosti

Když přemýšlíte o tom, jak bude váš život vypadat za pět nebo deset let, nevidíte před sebou jasný obraz. Nejste si jisti, jestli se k sobě někdy nastěhujete, oženíte se nebo budete mít děti. Nejste si ani jisti, jestli chcete společnou budoucnost. Upřímně – není to proto, že jste vložili čas do vztahu, který nikam nevede?

Necítíte žádnou podporu

Plně se ponoříte do sportu nebo absolvujete profesionální trénink. Váš partner to zaregistruje – a nic víc? Chtěli byste, aby stál po vašem boku a podporoval vás ve věcech, které jsou pro vás důležité? Ano, to je přesně to, co byste měli očekávat!

Něco je špatně

Je tu ten vnitřní pocit. Nemůžete to pojmenovat na sto procent, ale něco je zkrátka špatně. I když jste šťastní, pochybnosti zůstávají. Jako znepokojivý, tichý šelest v pozadí. Můžete to ignorovat nebo se zeptat sami sebe: Co by mohlo být důvodem? Nebo: kdo?

Jste méněcenní

Pokud je někdo ve vztahu méněcenný, pozná se to například tak, že partner vaše rozhodnutí neustále zpochybňuje nebo kritizuje. Nebo vám nedovolí nic dělat –⁠ protože on to zvládne mnohem lépe. Měli by se vám rozeznít poplašné zvony, pokud váš partner takhle jedná i před ostatními. Kdo jste, abyste se s něčím takovým smířili?

Necítíte se svobodní

Musíte promyslet všechny možnosti? Váš partner zasahuje do věcí vašeho života, které snadno zařídíte sami? Když strávíte večer sami nebo s přáteli, máte pocit, že opravdu žijete? Nikdo by neměl mít pocit, že je ve vztahu jako ve vězení. A ne, zlatá klec není přijatelnou alternativou.

Pláčete víc, než se smějete

Nejjasnější signál, že jste s nesprávnou osobou: Každý, kdo často pláče kvůli milovaném člověku, místo aby se s ním smál, uvízl ve slepé uličce. Není to jen přechodná krizová situace, ale nešťastný základní pocit, který pokrývá vztah jako černý závoj. Tak vypněte hruď a zvedněte hlavu vzhůru: Zasloužíš si život větší radosti!

Zdroj: názory autora, https://www.psychalive.org/relationship_advice/, https://www.theschooloflife.com/thebookoflife/how-we-end-up-marrying-the-wrong-people/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat