Komentáře k článku

Alžbeta 06.03.2022

Môj nemal bývalu. Bola som jeho prvá. A či som? To neviem. Zatiaľ som nič nezistila, žeby mal pri mne inú. 🤔

Siraellen 03.03.2022

Nemluvíme o tom

Honza 02.03.2022

Jestli to nebude tím že emancipanovana žena si nejdříve najde náhradu za méně schopného muže. Takže ten nový je už ten nejlepší a jede to zase na novo.

Petra 28.02.2022

Já jen nechápu, jak je možné v tomto dělat nějaké rozdíly v pohlaví. Když muž není ochotný zpřetrhat veškerá pouta, tak přeci je zákonitě nebude moci zpřetrhat i žena. Uvedu příklad. Muž a žena se rozejdou, muž si v telefonu nechá kontakt na bývalou partnerku a řekněme v několika týdnech/měsících se bude snažit to pouto "obnovit". Zavolá ji / napíše ji, bude se s ní chtít sejít. Dostávám se ke třetí části článku... sexu. K sexu jsou potřeba dva ne? To znamená, má-li bývalý partner sex s bývalou partnerkou, tak má i bývalá partnerka sex se svým bývalým partnerem. V tom případě žena vůbec pouta nezpřetrhá. Z mé zkušenosti znám hodně párů, které po rozchodu se vídali, někdy se spolu i vyspali, ale vždycky v tom byl nějaký konsensus. Žena i muž to tak chtěli. Jedna ruka netleská.

Sumo Petra 01.03.2022

On ten článek, respektive celý výzkum, má mnohem víc slabin. Začněme tou první: vzorek 300 lidí z jednoho národa? A jak byli vybíráni? Jak byli staří? Jak dlouhé byly svazky? Měli děti? Tenhle článek má cenu tak loupáku ke kávě. Nanejvýš.

Adam Petra 01.03.2022

Naprosto souhlasím s Petrou. Moudra žena. A dodávám že je veliký mýtus to jak se všude tvrdí že sex je nezbytně potřeba pro kvalitní vztah. Mám už deset let vztah s partnerkou, velice klidný a bez vášní, sex je mezi námi málokdy, vztah funguje a máme navíc osmiletého kluka a ten je pro celou rodinu vším. A má samé dobré vlastnosti, což je zázrak který nikdo z nás nemohl čekat. Se svojí ex jsem měl čtyři a půl roku vztah plný sexu každý den a noc několikrát a bylo to takový vztah učiněné peklo. Pro mě, ale i pro ni. Takže tolik k sexu, dámy a pánové.

xxkouckaxx 28.02.2022

o bývalých se doma nebavíme

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat