Komentáře k článku

Dalibor Rose 06.04.2022

Během své životní poutě +70 jsem zjistil, že je naprostou skutečností, že partnera si vždy vybírá žena,/ v kterémkoli věku dospělosti....???/ i když to mnohdy vypadá naprosto jinak.Právě tento fakt je podle mne ona obrovská síla a moudrost přírody a proto vše ohledně vztahů mezi pohlavími určuje opět žena..... Když se třeba i ve svém "výběru" či postoji "splete", vždy když bude opravdu "chtít" ....nápravu nalezne a zrealizuje... Rozepisovat se do podorobností je myslím zbytečné, kdo je obdařen interpersonální inteligencí,ten zajisté dobře ví ..co a jak... D.Rose

Siraellen 05.04.2022

Nemám nic proti tomu

Paul 04.04.2022

Ono je hezké mít o mnoho let mladší/ho, ale co potom když jeden z nich zemře díky vysokému věku? Nebo mít spolu děti a do první třídy na třídní schůzku si tátu spletou s dědou. Tohle je právě ten problém, proč lidi moc toto nechápu a já se jim ani nedivím, je to fakt úchylné a ujeté.

xxkouckaxx 03.04.2022

mám mladšího muže o 10let a spokojenost

Helena xxkouckaxx 04.04.2022

👍moje sestřenka má již dlouhá léta partnera o 15 let mladšího, chytrého, bohatého.....spolu dospívajícího syna a super spokojenost:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat