Když partner ztrácí zájem

15.04.2022 | Vztahy

Třeba si jen myslíte, že je mezi vámi a partnerem všechno v pořádku, ale ono je to přesně obráceně. Jak a čím vám dává najevo, že už pro něj nejste středobodem světa? Tyhle skryté signály poukazují na ztrátu jeho zájmu o vás!

Má toho hodně v práci. Nebo na vás začíná kašlat. Která varianta je ta správná? Pokud vypozorujete nějakou z níže uvedených červených vlajek, je možné, že vás vztah prochází krizí.

Přestal se zajímat

Najednou se neptá, co bylo v práci a zda jste zvládla poradu. Opět vypustil, že v pátek máte jít na večeři s přáteli. Nezajímají ho podstatné věci, ale ani maličkosti. Upřímně? Partner, který je stále zapojený do vztahu, se o něj stará.

Je pomalý v reakcích

Protějšek od vás dostal milou zprávu, ale ani po dlouhých hodinách nepřišla odpověď. Důvod je prostý. Odtaživost může být indikátorem toho, že ztrácí zájem. Platí však, že když mu něco vyčtete, pravděpodobně se vymluví na to, že zprávu nečetl, měl toho hodně nebo prostě „zapomněl“ odpovědět. Samozřejmě, stát se může, ale jednou nebo dvakrát. Jakmile se zpožděná reakční doba stane standardem, buďte v pozoru.

Nechce s vámi trávit čas

Na víkend už si něco domluvil s bratrem nebo kamarádem, ten další plánuje vydat se na kolo. Taky z práce chodí čím dál později, a navíc hned míří do sprchy a pak do postele. Času, který s vámi tráví, je čím dál méně. A to i v případě, když navrhnete nějakou společnou akci. Vaše starost a náklonnost je ignorována. Čtěte mezi řádky. Jakmile máte pocit, že musíte partnera žádat o to, aby vám věnoval pozornost, je to špatně.

Odmítá fyzický kontakt

Nejen ženy, když v sobě dusí negativní emoce, jako je hněv nebo frustrace, odmítají pohlazení, polibky, nebo dokonce i sex. Jak zájem o lásku, vztah a partnerství začíná slábnout, velmi často se ochabují ​​projevy fyzické náklonnosti – u obou pohlaví. Tak to nepodceňujte.

Už mu nestojíte ani za hádky

Dřív jste si vyměňovali názory celkem běžně, teď je ticho po pěšině. Protějšek je klidný, laxní, na vaše výtky nebo komentáře reaguje mávnutím ruky, popřípadě odchodem z místnosti – již delší čas. V překladu to znamená, že když partner už ani nemá vůli se hádat, může to být proto, že do vztahu přestal investovat.

Netlačit na pilu, nezpovídat, nekontrolovat telefony (neslídit), ale víc se zaměřit na sebe, své koníčky a seberealizaci. Najednou buďte tajemnější, choďte z domu a domů v nestandardní časy, mějte svůj život. Uvidíte, že partner začne reagovat jinak, případně minimálně znejistí.

Zdroj: Názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat