Komentáře k článku

Siraellen 11.06.2022

Rozhodně ne

🙈🙈🙈 07.06.2022

Prisla jsem na to a je vsechno v prdeli hnus humus horsi bolest a zradu jsem nezazila na vic kdyz jste tehotna a pak s malym po porodu - starat se o nej a zit v tom humus nad humusy po tlamě mel dostat a poradne.

xxkouckaxx 07.06.2022

vědět bych to nechtěla , ale bohužel bych to na něm poznala

Renata 07.06.2022

Všichni jsme on-line. všichni sjíždíme facebook, instagramy, posíláme selfička. Máme messenger, kde se klame, jak jen se může . Můžeme sledovat co druzí dělají a vše na sebe prozradíme. Toužíme po dokonalosti, když nejsme celebrita máme migrény. Nejsme dosti dobří, když nám nikdo nepošle laik. Svět se asi zbláznil, ale žijeme v hnusné době, nikomu nevadí lež, nikomu nic neříká čest, všichni chtějí být in. Svět na tomto nestojí?Jenom dobře vypadat, být dobře oblečen, o tom svět nyní je a je to dosti ubohé. Někdy je dobré přemýšlet proč!!!

NikoKrupi 07.06.2022

Kdo schvaluje mikronevery smailiky a podobne na seznamu neumi milovat ani jedina proto zakrytej mobil co ? podvodnice XD normalni muz nebo zena by se pozvracel z toho co pisete me je zle a doufam ze si najdete takoveho protejska ktery vam da totalni kour XD Pokud spite s jinyma oba a mate to domluveny to je v poradku me vadi vadi .... kamaradstvi ma byt stejne jako nafynka v jednom ! v lasce got? kdo to je? travnicek ? brrrrrr hledam pohadku ja princ moje princezna jen my jasne? :))))

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat