Čas na seznámení nového partnera s rodiči

Měli byste nového partnera přivést domů a seznámit ho s rodiči? Taková akce chce přípravu. Jeho otestujte u svých přítel a sebe se zeptejte na to, jestli mu důvěřujete natolik, aby byl součástí všech aspektů vašeho života.

Už nějakou dobu randíte s někým novým. A cítíte se jako v sedmém nebi! Také aby ne, chová se k vám tak hezky a pozorně, u čehož bez mrknutí oka plní každé vaše přání. Klape to i v posteli, což je další důvod, proč začínáte podvědomě tušit, že nejde o žádné momentální poblouznění, ale možná něco vážnějšího. Je už na čase udělat ten důležitý krok a pozvat dotyčného na první seznamovací rodinnou večeři? Ne tak zhurta, nejprve si pár věcí ujasněte. Čistě pro jistotu!

Přes vzájemnou exkluzivitu nejede vlak

Když se jeden zamiluje, skrze růžové brýle nemusí vidět věci takové, jaké jsou. Není to i váš případ? Pokud váš partner není připravený být výlučně s vámi, ale stýká se i s jinými lidmi opačného pohlaví, své rodině ho zatím raději nepředstavujte. Není nic horšího, než když si vaši rodiče oblíbí člověka, u kterého vy sami čekáte, až to začne brát vážně (1). Že máte jistotu vzájemné exkluzivity? No výborně, můžete provést malý křest ohněm.

Schvalovací test od přátel

V začátcích vztahu bývá každý trochu zaslepen a mnohdy potřebuje objektivní náhled zvenčí. Seznamte svůj objev nejprve s blízkými přáteli, alespoň zjistíte, jak na tyto důležité osoby vašeho života bude reagovat. Přátelé vám dají upřímnou zpětnou vazbu, což je něco, kvůli čemuž můžete pozvání k rodičům ještě přehodnotit (1).

Víra ve společné zítřky

Bez ohledu na to, kolik času jste spolu strávili, největším ukazatelem toho, že máte partnera přivést domů, je to, zda mu skutečně důvěřujete natolik, abyste ho začlenili do všech aspektů vaší existence. Jste-li připravení tento krok skutečně učinit, dřív, než k setkání dojde, ho zasvěťte do dynamiky vašich rodinných vztahů a poměrů. Měl by znát důležitá fakta (1).

Zdroj: (1) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat