Test vztahu po šesti měsících

Půl roku je dostatek času na ohlédnutí za dosavadním vztahem. Víte, na které věci byste měli o svém partnerovi znát odpovědi?

Řekli byste, že svého partnera velmi dobře znáte? Jste spolu déle než šest měsíců? Po této fázi vzájemného poznávání přichází vztahový milník. Od tohoto okamžiku je dobré vědět některé základní věci o tom druhém, abyste získali představu o tom, jak slibný váš vztah je nebo může být. Za tímto účelem sdíleli vědci na TikTok dvanáct otázek, pomocí kterých mohou páry hravě otestovat své znalosti o sobě navzájem. Na platformě sociálních médií video dosud získalo více než 1,5 milionu lajků a bylo více než desettisíckrát sdílené. Pokud vy a váš partner dokážete správně odpovědět alespoň na devět z dvanácti otázek, pak je váš vztah na dobré cestě, aby se z něj stalo něco dlouhodobějšího.

Otestujte se!

A pokud jsme u vás vzbudili touhu po testování vašeho vztahu a už berete do ruky telefon, abyste na síti hledali, jak na to, nebojte – vše najdete tady na jednom místě! Tak se do toho dejte, popadněte svého partnera a zjistěte, jak dobře se znáte. Dokážete odpovědět na následujících dvanáct otázek?

Co ho rozesměje a co naopak rozpláče?

Co spolehlivě rozbuší jeho srdce?

Jakou roli hraje rodina v jeho životě?

Co ho vždy rozčílí?

Je věřící a jak jeho víra ovlivňuje jeho životní volby?

Jaké byly jeho nejdůležitější okamžiky v životě?

Co je pro něj nejdůležitější?

Co pro něj znamená úspěch?

Jaký druh podpory mu pomáhá se stresem nebo zármutkem?

Na co je nejvíce hrdý?

Z čeho je okamžitě nadšený?

Jak získává novou energii? 

Těchto dvanáct otázek může přispět k tomu, abyste lépe pochopili nejen svého partnera, ale možná i sebe sama. S pomocí (sebe)reflexe a komunikace můžete společně vybudovat šťastný vztah, který bude určitě trvat déle než šest měsíců.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat