Síla astrologie ve vztahu

Některé vztahy mohou fungovat opravdu dobře. I když možná jen určitou dobu – pak se síla astrologie projeví a je po lásce. Která znamení spolu prostě dlouhodobě nevydrží?

Pokud jste měli pocit, že váš vztah nemá chybu, je jeho konec o to bolestivější. Ale některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí jen krátce. Zpočátku se zdá, že jsou pro sebe stvoření, ale z dlouhodobého hlediska vztah bohužel nevydrží. Která znamení nemohou sázet na jistotu?

Býk a Vodnář

Na první pohled se vztah mezi těmito dvěma znameními zvěrokruhu zdá být dokonalý. Vodnář i Býk se však vyznačují tvrdohlavostí. Těžko hledají kompromisy a málokdy přijdou s omluvou. Tyto vlastnosti stojí v cestě opravdu dlouhému vztahu.

Beran a Rak

Beran a Rak mají vášnivý vztah. První fáze zamilovanosti přivádí vztah do plného proudu. Ale když uplynou měsíce nebo roky, kouzlo zmizí. Z dlouhodobého hlediska je Rak příliš citlivý pro často temperamentní Berany. Oba se znovu a znovu střetávají až si uvědomí, že partnerství nefunguje.

Blíženci a Rak

Podivné spojení, přesto se může často stát, že se najdou. V prvních dnech vztahu se láska zdá být dokonalá, ale pak charakterové rysy partnerstvím otřesou. Raci jsou emocionální a extrémně citliví, zatímco Blíženci jsou známí svou někdy drsnou povahou. Dohromady je nečeká nic dobrého.

Rak a Vodnář

Vodnář ve vztahu s citlivým znamením zvěrokruhu rychle selže. Je pro Raka příliš nepřístupný a po krátkém období zamilovanosti všechno naznačuje tomu, že tento vztah nemá z dlouhodobého hlediska šanci.

Lev a Býk

Lev a Býk jsou silné osobnosti. Na začátku je to temperamentní a vášnivý vztah, ale vydrží jen po určitou dobu. Po několika měsících nebo letech různé zájmy a potřeby zapříčíní konec vztahu.

Panna a Lev

I když je Panna znamením země a Lev ohnivým znamením, tento vztah může být na začátku dobrý. Pannu Lev neskutečně přitahuje, ale z dlouhodobého hlediska s ním není spokojena. Různé charakterové rysy prostě neladí. Sebevědomá a dominantní povaha Lva a pečující a klidná povaha Panny se tak často navzájem dostávají do střetu.

Panna a Blíženci

Analytická Panna se dlouhodobě nedokáže vyrovnat s povahou Blíženců, pro které je těžké se rozhodnout a vnést do svého života řád. Panna je pravý opak. Ale oba se mohou na chvíli učit jeden od druhého a pozitivně se ovlivňovat.

Váhy a Kozoroh

Pokud Váhy i Kozoroh udělají kompromis, partnerství může fungovat poměrně dlouho. Ale z dlouhodobého hlediska vztah potřebuje příliš kontroly a emocionálního napětí pro pragmatického a chladného Kozoroha.

Štír a Beran

Vášnivý a romantický vztah čeká na Štíra a Berana. Ale to, co začíná tak dobře, bohužel v určitém okamžiku také skončí. Oba mají prostě příliš odlišné osobnosti a často se ocitají v hádkách.

Střelec a Kozoroh

Někdy to jde dobře, pak zase špatně. Vztah mezi Střelcem a Kozorohem je skutečná horská dráha. Kozorozi jsou příliš racionální a nepružní pro bezstarostné, spontánní Střelce. Oba se zřídka dohodnou, což není dobrý základ pro dlouhodobý vztah.

Kozoroh a Blíženci

Kombinace Kozoroha a Blíženců není zrovna ideální. Možná, že oba mají na začátku pocit, že jsou pro sebe stvoření, ale to se časem změní. Blíženci se svou hravostí, ochotou riskovat a veselostí prostě nezapadají do uzemněných, bezpečnostně fanatických Kozorohů.

Vodnář a Štír

Vodnář a Štír se ve vztahu často střetávají. Oba mají jiný postoj k životu a Štír nevychází s uvolněným Vodnářem, který žije podle hesla "Berte každý den tak, jak přichází".

Ryby a Lev

Ryby jsou zasněné, emocionální a romantické. Lev, na druhé straně, je velmi dominantní. Nevědomky, ale příliš často Ryby zraňuje a jejich vzájemná konstelace do sebe zkrátka nezapadá.

Ryby a Blíženci

Na začátku se Ryby a Blíženci okamžitě přitahují. Jsou zamilovaní, vášniví a romantičtí. Ale po nějaké době se Blíženci nebudou schopni vyrovnat s typickou citlivou a emocionální povahou Ryb.

Zdroj: www.freundin.de/liebe-sternzeichen-paare-passen-zusammen-scheitern-aber







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat