Uklízet je dobré i ve vztahu

Nejen váš byt může profitovat z toho, když ho čas od času pořádně uklidíte. Občas je dobré pročistit i váš vztah. Jak na to, aby z toho byla radost a ne starost?

Důkladný úklid se vyplatí nejen ve skříni, ale i ve vztahu. A nejlépe je i ve vztahu postupovat jako při úklidu v bytě. Totiž striktně podle zásady –ponechat, zbavit se, investovat.

Následující věci si ve vztahu zachovejte

Udržujte s partnerem přátelství

Všechno v životě je jednodušší, když máte vedle sebe dobrého přítele. V ideálním případě není váš partner jen manžel a otec vašich dětí, ale skutečný přítel. Pokud už to tak není, je ideální čas na obnovení vašeho přátelství.

Mějte přátele i mimo vztah

Pokud se příliš soustředíte na svého partnera, přátelé jdou často bokem. Ale jsou důležití – jednak pro emoční stabilitu, jednak proto, abyste partnerovi dali volnost. Oba si dáte šanci udržovat kontakty i mimo vztah. 

Udržujte romantiku

Každý vztah potřebuje péči, aby zůstal dlouhodobě atraktivní pro oba partnery. Dopřejte proto sobě i svému partnerovi pravidelné romantické schůzky. Může to být dobrá večeře ve vaší oblíbené restauraci i wellness víkend nebo romantická projížďka na kole.

Těchto věcí se naopak zbavte

Skončete se žárlivostí

Žárlivost je v minimálních dávkách pro vztah zdravá. Jinak ale mnohem více škodí. Pokud je žárlivost problém, promluvte si o tom se svým partnerem, abyste problém jednou provždy ukončili. 

Zapomeňte na minulost

Odložte vzpomínky na minulé vztahy a nezatěžujte jimi svou současnou lásku. Žijte tady a teď a užívejte si chvíle se svým partnerem.

Vyžeňte negativní energii

Promluvte si s partnerem o věcech, kvůli kterým se cítíte špatně, a zbavte se jich jednou provždy.

Tyhle věci byste měli do vztahu investovat

Nová dobrodružství

Každý den na vás čekají nová dobrodružství. Použijte to k obohacení vašeho vztahu o nějaké nové zkušenosti. To vás spojí a probudí nadšení jeden pro druhého.

Malé dárky

Malá překvapení a znamení lásky udrží vaši lásku mladou nebo ji znovu osvěží. Nebuďte tedy lakomí, pokud někde narazíte na něco, z čeho by váš partner mohl mít radost, prostě mu to přineste.

Investujte čas

U mnoha vztahů se vytrácí kouzlo jednoduše proto, že partneři na sebe nemají dostatek času. Udělejte si čas jeden na druhého. Nemusí to být vždy hodiny, ale měli byste si každý den najít chvilku a šanci si spolu soukromě popovídat. 

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat