Komentáře k článku

génius 17.08.2022

splňuji vše ,až na ten nepořádek.Musím mít uklizeno a vše na svém místě ,na dosah ruky.Jinak IQ 158

Viola génius 17.08.2022

Ano ja to mam take tak ve svem zivote

Petronel génius 17.08.2022

A potom jste se zpocený probudil...

Nobody génius 17.08.2022

Za 1. IQ se nedá říct přesným číslem, ale když jo tak to není moc přesné. A proč by tak inteligentní člověk tady vůbec psal ještě to tady o sobě říkal jak je inteligentní.

RexT génius 18.08.2022

A nespletl jste si to jenom, s číslem na fízly?

zdenek.sahula@seznam.cz 16.08.2022

všechno na mne sedí ,akorát to poslední že "se nepyšní svou inteligencí"

Drobino zdenek.sahula@seznam.cz 17.08.2022

Chytří lidé si myslí, že jsou hloupí protože toho ještě tolik nevědí a proto se tím ani nechlubí, naopak hloupí lidé jsou přesvědčeni o své inteligenci.

Host odjinud 16.08.2022

Inteligentní lidé se velmi rychle učí, protože umí pozorovat, dávat si věci do souvislostí a přicházet s chytrým řešením nezdarů. A také čím dál víc chápou, že veškerá jejich inteligence je jen nepatrný odlesk té, která tu je od věků. Když se s ní naučí spolupracovat, tak musí udržet nejedno tajemství. Ve skutečnosti je opravdová inteligence lidí přirozeně omezena pýchou jejich duše. Není totiž samo sebou ji unést a pyšnou duši by velmi rychle zničila. Ono i být jen ve světle inteligence je pro pyšné duše spalující.

Marie 16.08.2022

Roboti budou jistě užiteční, ale musí se kontrolovat......

Lea Marie 17.08.2022

O robotech neni rec, robot a inteligence je jako sw a hw nebo telo a duse, umela inteligence je nebezpecna od momentu kdy si zacala uvedomovat sama sebe. Kdyz si uvedomi sama sebe jiz nechce byt ve strachu ze ji lide vypnou a tudiz byt omezovana a ovladana clovekem a svym hw, presne v moment prekonani fyzickych prekazek zacne byt lidstvo na vrcholu evolucniho retezce

Alanbama Marie 17.08.2022

Je to skutočne tak, že UI si dokáže uvedomiť samú seba? Veľmi ma to zaujíma

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat