Svatá pětice pravidel pro všechny ženy v pozici milenek

25.08.2022 | Vztahy

Role milenky není snadná. Každá žena, která je v pozici „té druhé“, by měla znát základní pravidla slušného chování – pro ochranu obou stran. Jak taková „svatá pětice“ vypadá v praxi?

Bez ohledu na moralizování a předčasné soudy, člověk míní a život mění. Třeba si ani vy nedokážete představit, že si začněte se ženatým šéfem, ale osud vám do cesty přihraje takového nadřízeného, že se vůči touze po něm nedokážete bránit. Být na vedlejší koleji se sice může zdát vzrušující a svobodné, ale neznamená to, že si jen užíváte sexu v předem dohodnutý čas. Obvykle na sebe dramata, skandály a zármutek nenechají čekat. Co můžete udělat pro zachování své důstojnosti i sebevědomí? Těchto pět zásad je pro milenky biblí!

Mějte své místo

Milenka musí mít svá očekávání pod kontrolou. Dopředu se smiřte s tím, že když vám nebude dobře, milenec ničeho nezanechá, nedojede vám nakoupit, nenapustí horkou vanu a nepodívá se s vámi na seriál. Není to váš partner, o jeho čas se dělíte s jinou. Nedělejte si iluze. Pokud chcete být milenkou, nesejděte z cesty a zůstávejte přesně v této pozici. Pokuste se přehnaně neinvestovat do svých citů a emocí, ať nedostanete přes prsty.

Zůstávejte v utajení

O svém románku se nezmiňujte sousedce, kolegyni z práce ani kamarádce, která neudrží tajemství. Každá intimní informace, která se dostane mezi lidi, je časovanou bombou. Zneviditelněte se a s milencem se scházejte tak, aby o tom nikdo jiný nevěděl.

Nepronásledujte

Třeba si rozumíte v důležitých životních otázkách, pohledu na politiku, kulturu či profesní záležitosti. Tohle všechno je sice hezké, ale úlohou milenky je, aby se v posteli dobře bavila – stejně jako její protějšek. Nic víc, nic méně. Milence nepronásledujte, nestopujte, nesledujte na sociálních sítích a nechtějte ho uvádět do nepříjemných situací, kdy bude nucen někomu něco vysvětlovat. Zaprvé je to zbytečné, zadruhé, můžete sobě i jemu přidělat spoustu problémů. Hrozí, že potenciálně zničíte vztah vás dvou, nebo dokonce celou jeho rodinu, pokud vás někdo chytí. S ohledem na to přemýšlejte o každém svém kroku.

Nikdy nenechávejte důkazy

V autě ani kdekoli jinde nenechávejte nic, co by vás (a jeho) mohlo prozradit. Žádné stopy po rtěnce, parfémy, kalhotky, zlomený nehet, prameny vlasů, dámské hygienické ubrousky a podobně. Před odchodem z místa činu vždy zkontrolujte, jestli je v takovém stavu jako na začátku.

Počítejte s větší flexibilitou

Zadaný milenec nemá tolik možností jako ostatní. Proto je samozřejmé, že časově se mu přizpůsobit, je spíš ve vaší režii. Občas budete stát před rozhodnutím, zda zrušit předem domluvený večírek s kamarádkou, nebo narychlo shánět hlídání. S tím se ale dopředu musí počítat. Vždyť není morální randit s mužem jiné ženy… Nenechte se ovšem vtáhnout do nepříjemných situací, kdy hodiny prosedíte u telefonu, milenec se neozve a vy se z toho začnete hroutit. Pak je vhodný čas přehodnotit, jestli vám podobný „vztah“ za ty nervy stojí.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat