Komentáře k článku

Siraellen 28.09.2022

to nikdy

Alžběta 29.08.2022

Ta milenka je svobodná... zamyslet by se měli nad sebou především ti zadaní

Monika 27.08.2022

Jsem milenka jednoho muže už 12 roku. Někdy je to hodně náročné.

Honza Monika 02.09.2022

Určitě je to náročné, protože jako žena očekáváte od vztahu mnohem více a hlavně společné prožitky a něžnosti. Dovolená, Vánoce, Silvestr atd... být to opačně, bylo by to v pohodě. Většině můžu totiž stačí sex a povyražení, dobrodružství. A jinak by je ta zadaná s ničím tzv neotravovala. Žádná tchýně, děti, nákupy, povinné výlety atd.. 🙂 Žen je na světě bohužel více a chlapů ubývá. Dnešní módy být gay nebo aspoň zženštilý idiot tomu bohužel ještě přidávají. A každá chce chlapa... já mám 2 metry poměrně svalnaté postavy a ženský otravují jak vyšinuté. Já ovšem po zkušenostech s milenkami si vážím své úžasné ženy a s úsměvem to odmítám. Pánové nestojí to za to. Každá slibuje a potom blázní.

Martina 26.08.2022

To jsme to dopracovali, když už veřejně dáváme návody milenkám jak na to, aby byly dobře zajištěné, ale ponožky mu prala a o nemocné děti se starala jiná. To je šílená doba.

Ni 25.08.2022

V pozici milenky jsem byla spoustakrat za peníze.Se spoustou zenatych mužů kteří měli takovou drzost ze me brali i do manželské postele když nebyla manželka doma.Často tito muži chodi za milenkami v dopoledních hodinách místo obedove přestávky takže to ze je muž přes noc doma neznamena ze nepodvadi přes den.Hodně žen si je až moc neoprávněně jistých svým vztahem a přitom….. achjo :) Působím v Praze….

xxkouckaxx 25.08.2022

děkuji - nechci ani zadarmo

Robert 25.08.2022

Koukám že 44% žen bylo milenkou a to hned několikrát!?. Tak to je hnus dámy.

Nyxi Robert 25.08.2022

Bez milenců není milenek milý Roberte

Sumo Robert 26.08.2022

A co je Vám do toho, svatoušku. Jejich život, jejich problém.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat