Když se bývalá nechce vzdát vašeho nového partnera

Když už si myslíte, že jste konečně narazila na toho pravého, ozve se jeho bývalá a chce s ním křísit to, co už skončilo. Máte se bát? A jak se k tomu postavit?

Najít dokonalého chlapa? To může být opravdová výzva. Vy jste svého vysněného prince ale našla a teď se vznášíte na šťastném obláčku lásky. Dotyčný je milý, pozorný, zachází s vámi jako s královnou a všechno je jedním slovem úžasné. Objevil se však problém z minulosti, který může zničit vaši společnou budoucnost – jeho bývalá ho chce zpátky. Logicky jste rozrušená, nejistá a zřejmě trochu žárlíte. Co s touhle situací? Chce to delikátní přístup!

Čas na vážný rozhovor

Netřeba zastírat, že tohle celé je jako zlý sen. Ale když budete křičet, házet talíře a prolévat litry slz, příliš si nepomůžete. V první řadě oceňte, že váš partner byl férový a sdělil vám, co se děje. Má za to velké plus! A teď přichází čas na vážný rozhovor. Bez výčitek, osočování a konspiračních teorií se ho v dobré víře zeptejte, zda se k ex chce vrátit i on. Přiznejte, že vás tato záležitost trápí a znepokojuje. A požadujte jasnou a upřímnou odpověď.

Dejte mu prostor k přemýšlení

Trocha empatie nikdy neuškodí. Potřebuje váš protějšek samotu a prostor k přemýšlení, aby si ujasnil, kam ho srdce táhne? Dopřejte mu to a zkuste na něj zbytečně netlačit. Ani pro něj tohle nemusí být jednoduché, tak buďte oporou, a to i když vám jde v podstatě o všechno. Racionalitou a klidem získáte body navíc!

Sokyně se nekontaktuje

Našla jste její profil na sociální síti a máte velkou chuť jí pěkně od plic sdělit, co si myslíte. Ano, je to logické a pochopitelné. Přesto bývalou vašeho partnera nekontaktujte, neboť je to zbytečná komplikace navíc. A sokyně by toho mohla zneužít ve svůj prospěch, což se vám ani trochu nehodí.

Stanovte pravidla

Partner vám řekl, že zůstane s vámi, protože minulost uzavřel? Výborně. Ale druhým dechem se možná zmínil, že se svou ex bude udržovat alespoň přátelské vztahy, což už pro vás asi taková hitparáda není. Se zákazy a ultimáty však ještě vyčkejte, jak se situace vyvine. Pokud se konkurentka ozve jednou za čas, přičemž si s vaším přítelem vymění pár neutrálních zpráv, není nutno z toho dělat drama. Jestli ale míra komunikace přesáhne snesitelnou úroveň, nějaká pravidla přece jen stanovte. Koneckonců, číslo jedna jste přece vy!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat